2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعاليتت رو زياد كن خود ب خود اشتهات ميره بالا من دقيقا ٤٣ بودم روزي يه دونه سيب زميني ابپز خوردم نهار و شامم رو هم زياد كردم رسيدم ٥٠ 

ميشه واسه حل مشكلم يه صلوات بفرستيد.مرسي بچه ها
نمیدونم باران جان من که پودر گینر مصرف کردم خیلی بدمزه اس و رو دلو میگیره قرص فرشته ام بی تاثیر بود

من درکت میکنم عزیزم منم 9کیلو وزنم اومد پایین اخه مریض شدم الان لباس ها به تنم زار میزنه حسرته زن هایی که تپلن و هرچی میپوشن بهشون میادومیخورم 

عزیزم اگر چیزی که بهت میگم رو مو به مو اجرا کنی توی یک ماه پنج کیلو اضافه میکنی،صبحانه یه تخم مرغ سرخ شده با کره،و خامه و عسل با نون باگت،میان وعده یدونه موز و یه لیوان شیر پر چرب،ناهار هرچی دوست داری بخور با دلستر بعدش شکلات بخور،میان وعده ساعت چهار بستنی ،ساعت هفت دلستر یا آبمیوه و کیک،شام هرچی دوست داری با نوشابه یا دلستر،بهتره بعد از ظهرا اگه تونستی یه سیخ جوجه هم بزنی تو رگ،نوش جونت