2777
2789
خب بپرس

من امروز رفتم یه گوشی بگیرم مدل a11بود خواستم قابلیت فورجی داشته باشه و اینا بتونم هات اسپات کنم به گوشی خودم 

بعد یه گوشی نشون داد گفت صاحب قبلی گوشی سیمکارت سوزونده کارتن گوشی هم بود گوشی سرقتی نیست و تعویض نشده ولی نمیتونی به مغازه دار بفروشی چون انتقال مالکیت انجام نشده یا نداره چنین چیزی گفت اگه خواستی بفروشی مثلا به اشنا یا اگه قصد فروشش نداری برات مناسبه گفت واسه اشناهامونه من میترسم سیمکارتم نندازم توش چندوقت دیگه انتنش بپره؟قیمتش مناسب بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز رفتم یه گوشی بگیرم مدل a11بود خواستم قابلیت فورجی داشته باشه و اینا بتونم هات اسپات کنم به ...

وا ! گوشی دزدی بوده کد IMEI گوشی را دادن مخابرات ب محض اینکه سیمکارت بره روش ردیابی میکنن وگرنه چ دلیلی جز این میتونه داشته باشه 

من بودم ب یارو میگفتم اینو ببر برا خونتون نیاز میشه حس میکنم این مواقع آدمو خر حساب میکنن والا 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
من امروز رفتم یه گوشی بگیرم مدل a11بود خواستم قابلیت فورجی داشته باشه و اینا بتونم هات اسپات کنم به ...

عزیزم الان قانونی گوشی ب نام شخصی میشه که مالکیت شمازش رو گوشیه

بنظرم ریسک نکن ک کلا بیخیالش شو !

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
وا ! گوشی دزدی بوده کد IMEI گوشی را دادن مخابرات ب محض اینکه سیمکارت بره روش ردیابی میکنن وگرنه چ دل ...

فروشنده میگه گوشی برای یکی از اشناهامونه زنگ زد بهش رمز ایناشم پرسید بهم گفت ۱۸۰۰ میشه قیمت گوشی و اینکه صدرصد سرقتی نیست نمیدونم شاید من نیاز داشتم به گوشی امروزم میخواستم بگیرمش ولی گفت تستش کنم بیا فردا ببر اینکه مالکیت انتقال نداده امکانش هست که سرقتی باشه؟🥲🥲🥲خوشحال شده بودما

فروشنده میگه گوشی برای یکی از اشناهامونه زنگ زد بهش رمز ایناشم پرسید بهم گفت ۱۸۰۰ میشه قیمت گوشی و ا ...

جریان مالکیت انتقال را نمیدونم چیه ولی میدونم گوشی ۱۸۰۰ هزار درصد ک ی مشکلی داره ولش کن . اصلا گوشی دست دوم خوب نیست 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

اگه استارتر خواست گوشی رو بخره یه فاکتور خرید هم بگیره و اینکه ime کارتون و موبایل رو چک کنه یکی باشه

گوشی a11 دست دوم ال سی دیش کمی  شکسته بود رو میخواستم بخرم بخاطر قیمت (۲ تومن گفت )و اینکه تو نطرات زومیت میگفتن گوشی ۱۵ درصد برسه خاموش میشه شک داشتم بخرم یا نه 

همون روز یه گوشی شکسته دیگه تو دیوار دیدم  خريدم ۱۷۰۰ اما خیلی جاهای ال سی دیش شکسته  اما باطریش خیلی خوب بود ، انتقال مالکیت هم نداشت اما کارتون داشت البته کارتون رو چک نکردم آدرس خونه طرف رو میدونم' و شهرمون هم کوچکه

بنظرم باید موقع خرید گوشی بدون انتقال مالکیت یا بدون کارتون ریسکش رو  بپذیری 

موبایل فروشی ها هم  ممکنه قابل اعتماد نباشن اگه خواستی بخری هم فاکتور خرید بگیر ازش با مهر و رسید بانکی رو هم نگه دار  و ime موبایل و کارتون رو هم جک کن یکی باشن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تو دیوار شهرتون هم بگرد سعید گوشی باشه برا فروش 

قیمتی که میخوای گوشی بخری و شهرتون رو خواستی بگو تا تو دیوار بگردم

گوشی ها دست دومش هم گرون شده

اگه استارتر خواست گوشی رو بخره یه فاکتور خرید هم بگیره و اینکه ime کارتون و موبایل رو چک کنه یکی باش ...

اخه من گفتم اگه سرقتی باشه قطعا نباید کارتنش هم باشه ولی بود و اینکه گفت گوشی واسه اشنامونه نمیدونم ریسک کنم بخرم یا ن 

اخه من گفتم اگه سرقتی باشه قطعا نباید کارتنش هم باشه ولی بود و اینکه گفت گوشی واسه اشنامونه نمیدونم ...

چه مدلی بود و چند تومن؟

شهرتون هم خواستی بگو

چه مدلی بود و چند تومن؟ شهرتون هم خواستی بگو

A11 گفت ۱۸۰۰ فقط گفت گوشی فروشی ببری نمیخرن صاحب قبلی گوشی سیمکارتشو سوزونده انتقال مالکیتش مونده اگه نمیخوای بفروشیش خوبه 

A11 گفت ۱۸۰۰ فقط گفت گوشی فروشی ببری نمیخرن صاحب قبلی گوشی سیمکارتشو سوزونده انتقال مالکیتش مونده اگ ...

یه ده دقیقه تا نیم ساعت هم باید باهاش  کار کنی برا اینکه بفهمی باتری موبایل خوبه یا نه

ساز هم کن تا سرعت ساز رو بفهمی

Ime رو حتما چک کن

فاکتور خرید هم تونستی بگیر

درضمن تو نطرات این مدل گوشی خوندم حتی برا گوشی نو تعدادی  نطر داده بودن که این مدل شارژش ۱۵ درصد بشه خاموش میشه و ممکنه اون گوشی هم همینطوری باشه

حافظه و رمش چند بود 

تا چند تومن میخوای گوشی بخری؟

خواستی شهرت رو هم بگو

باید ببینی چه چیزایی برات مهمه برا من باتری و قیمت خیلی مهمه اگه من بودم احتمالا میخریدمش

فقط حافظه و رمش رو نمیدونم چنده اگه ۳۲ و رم ۲ باشه زود پر میشه و هنگ میکنه