2777
2789
عنوان

دلم تاپیک جنجالی میخاد🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 24 پست

یه چادر مسافرتی زود پیدا کنید بفرستید برای شوهرم تا حالا خونه نیومده  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیا سم نی نی یارها خودشون تو تاپیک های سم دست دارند باور کن حتی فکر کنم چند تا ازین مشهورها خودشون ن ...

آره خاهر تازه دیدی هرچی میگی تاپیک خودمو بترکون نمیترکونن ولی اون تاپیکایی که مزه داره سر سیم ثانیه میترکونن؟

اون تره هارو تو پاک من من بدم میاد

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه چادر مسافرتی زود پیدا کنید بفرستید برای شوهرم تا حالا خونه نیومده

چادر؟

عزیزم یه چاقو زنجان با ساطور گذاشت کنار برات

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
وایسین منم یه تاپیک سمی بزنم🤣🤣

بزن بیام😂

امشب نی نی سایت رو با تاپیکای سم دست گرفتیم😂

از بیکاری دنبال جنجالی مریض

چی میگی عقب مانده؟😂