2777
2789
عنوان

کتکم زد باردارم😭

496 بازدید | 27 پست

شام می‌خوردیم هی با قاشق غذای منو انگولک میکرد خودشم میدونه از وقتی باردار شدم به طور وحشتناکی حساس شدم به غذا خوردن اینا ،، هی این تکرار کرد من هیچی نگفتم آخرش همه ظرفارو ریختم تو ظرفشویی با حرص جمع کردم اومدم اتاق ، اومد فحشم داد نتونستم لال بمونم جوابشو دادم ، گرفت زد یه عالمه سیلی ، گفت این بچه هم واسم مهم نیست .. ۱۶ هفته ام 

زدم یکم بیرون جایی نداشتم برم هی زنگ میزد بیا خونه . باز برگشتم خونه ، اومده نزدیکم بوسم کنه که مثلا خر بشم نزاشتم 

دلم ازش یه عالمه شکست از گریه کردن چشام دارن از حدقه در میان ،،، نکنه بچم چیزیش شده باشه ، بیچاره بچم الان چقدر ترسیده استرس کشیده😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بیچاره اون بچه !!

توروخدا طرف مقابلتونو میشناسید چرا پای یه بیگناه رو به این زندگیا باز میکنید😭

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ای بابا...عزیز دلم...بارداری و حساس

ولی شوهرت ....واقعا زبونم به فحش نمی‌چرخه

باهاش سرسنگین باش ادب شه

گلم یه آب قندی چیزی بخور یه شیرینی بخور بخاطر بچت و استرسی که بهش وارد شده

خوشگلم یکم آروم باش...فقط سرسنگین باش باهاش تا بفهمه دنیا دست کیه

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕