2777
2789

اول از همه قرار بود در مورد پسرم حرف بزنیم ولی خودش شروع کرد اصلا هم امون نداد،جریان برادر زن داداشم رو شنیده بود البته یه جور دیگه من احمق فکر کردم زنداداشم ادم شده نگو نخیر کرمشو ریخته مثل اینکه اشتباه فکر میکردم برادرزاده ام به زنداداشم گفته جریان اون شب رو....

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

جدا از اون خودش گفت بیا برگردیم منم گفتم اگه شرایطت رو عوض کنی قبول میکنم گفتم به بابات بگو یه اون خونه که دست مستاجر داره بزنه به نام تو با ماشین زیرپاتو ،خودشم از زندگیمون بکشه کنار برو یه جاجدای بابات کار کن اجاره اون خونه هم هست دیگه مستقل بشیم گفت نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا از اون خودش گفت بیا برگردیم منم گفتم اگه شرایطت رو عوض کنی قبول میکنم گفتم به بابات بگو یه اون خ ...

چ توقعاتی داری چرا باباش باید خونه بزنه ب نامش؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چ توقعاتی داری چرا باباش باید خونه بزنه ب نامش؟

اگه تو جریان تاپیکام باشی میدونی بابش کلا لوسش کرده خودش هیچکاری نمیکنه همه خرجشبا باباشه وقتی زن و شوهر هم بودیم خرج زندگیمون با باباش بود میگم اگه جدا نمیشی حداقل این کارو کن کمتر وابسته باشیم

تک فرزنده

جدا از اون خودش گفت بیا برگردیم منم گفتم اگه شرایطت رو عوض کنی قبول میکنم گفتم به بابات بگو یه اون خ ...

گفت من کل زندگیم اینجوری بوده الان یهو نمیتونم عوض بشم باید فرصت بدی بهم منم گقتم چقدر برگشته میگه نمیدونم تو بیا برگردیم یه بچه دیگه بیاریم دختر همون که میخواستی من مطمئنم همه چی درست میشه

وای وای یعنی از گوشام دود میزد بیرون انقدر که عصبی شدم

گفت من کل زندگیم اینجوری بوده الان یهو نمیتونم عوض بشم باید فرصت بدی بهم منم گقتم چقدر برگشته میگه ن ...

حرف حق طلاقم زدم گفت نه دوباره الکی الکی زندگیمون رو به باد میدی 

منم عصبی شدم کلی داد و بیداد کردم اخرم گفتم دفعه دیگه بیای دم خونه ام زنگ میزنم پلیس بیاد به هرکی هم میخوای بگی بگو هر کار خواستی بکنی هم بکن اصلا میعادم ازم بگیر بهتر من ،راحت تر به زندگیم میرسم

هنوز اعصابم خورده

چقدر پرویی

چرا پرروعم بهتر از لین نیست که هرماه خرجشو باباش بده اخه من دیگه نمیتونم تو زندگی ای باشم که خرج خودمون و پسرم با پدرش باشه

چرا پرروعم بهتر از لین نیست که هرماه خرجشو باباش بده اخه من دیگه نمیتونم تو زندگی ای باشم که خرج خود ...

بهش میگم کامل بکشه کنار از زیر سایه باباش اصلا زیربار نمیره گفتم حداقل اینو قبول کنه