2777
2789
عنوان

همسر نسبتا خوب اما دچار اعتیاد😔

456 بازدید | 31 پست

سلاممم خوشگلا امیدوارم حالتون خوب باشه

بچه ها من تو دوراهی طلاق و ادامه دادن موندم

۶ساله ازدواج کردیم بچه هم نداریم و فقط ۲ماه بعد از ازدواج متوجه اعتیادش شدم و هردفعه فرصت خواسته برای خوب شدن و منم دوسش داشتم و دلم نیومده جداشم 

و متاسفانه همچنان اعتیاد داره 🥲اخلاقش بد نیست سرکارمیره ولی هیچ حرکت مثبت دیگه ای تو زندگیش نداره منم تاحالا درس خوندم و شغلی ندارم و شغل مناسب هم پیدا نکردم از زندگی بعد از طلاق هم میترسم  

چیکار کنم بتونم تصمیم درست بگیرم🫠🙏🏻

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاور خانواده 

اين تصميمي است كه خودت بايد با خودت بگيري 

زندگي با يك ادم معتاد مخصوصا وقتي بچه داشته باشي اسون نيست از طرفي شغل و پشتوانه مالي نداري 

بهتره بري مشاوره تا با صحبت و راهنمايي مشاور تصميم درست بگيري

به چی اعتیاد داره؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

فقد توروخدا بچه نیار

تو با انتخاب خودت یه معتاد رو به عنوان عمسر وارد زندگیت کردی

ولی بچه نمیتونه پدرشو انتخاب کنه!شاید دلش نخاد پدرش معتاد باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !