2777
2789
اصلا خیلی پارادوکس داره چیزی ک نوشتیبازار کار خراب باشه ولی بتونی ماشین بخری و بازار کار عالی باشه و ...

نه بورسیه دانشه یعنی فقط ۴ سال حقوق میدن

ولی بعدش تضمینی برای کارش نیست

ولی اون یکی بازار کارش بهتره ولی خب بازم معلوم نیس بشه کار پیدا کرد یا نه مشکلم اینه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رشته علوم پایه چی هست ، مثلا بازار کار شیمی خیلی بهتراز زیست و فیزیکه

فیزیکه علوم پایه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
خب باید خیلی چیزا رو بسنجی توی تصمیم گیریاگه میتونستی اسم رشته‌ها رو بگی شاید بهتر میشد راهنمایی کرد

فیزیک و مهندسی مکانیک

من تحقیق کردم بین این دوتا بازار کار مهندسی مکانیک خیلی بهتره ولی با توجه به چیزایی که نوشتم یکم شک دارم

خب رشته علوم پایه چی هست ، مثلا بازار کار شیمی خیلی بهتراز زیست و فیزیکه

دررمورد بازارکارشیمی محض اطلاعی دارین؟

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
فیزیک و مهندسی مکانیکمن تحقیق کردم بین این دوتا بازار کار مهندسی مکانیک خیلی بهتره ولی با توجه به چی ...

عزیزم الان بازار کار هیچ رشته‌ای خوب نیست

مکانیک مطمئنی بازار کار مناسب‌تری داره؟ در یه سطح نیستن؟

وااای نه، مکانیکم باز بازار کار نداره واالاا برو یه چی دیگه بنظرم

چرا

نسبت به فیزیک داره

عزیزم الان بازار کار هیچ رشته‌ای خوب نیستمکانیک مطمئنی بازار کار مناسب‌تری داره؟ در یه سطح نیستن؟

نه خیلی فرق دارن

فیزیک علوم پایس و بازار کارش بدتره متاسفانه

ولی با توجه به اینی که نوشتم نمیدونم‌ چیکار کنم 🫠

فیزیک مکانیک خیلی بهم نزدیک اندمن باشم هیچکدومو نمیرم

خب من علاقم‌ این دو رشته هست

رشتش برام مهم نیست الان به خاطر حقوقش مردد هستم

علاقه ام انتخاب کردم

علاقم یکسانه تقریبا

چیکار کنم؟🫠