2777
2789
عنوان

شوهراتون هنوز نیومدن خونه

1793 بازدید | 101 پست

اگه نیومدن و میتونید کلا بهشون پیام بدید 

یه چالش دارم کوتاه 

هستید یا نه ببینیم واکنششون چیه☺️😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

نه نیومده بگو

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

رفتیم توفاز قهر

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ به بعد میاد 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

پیام بدید و بگید دکترا گفتن استرس برا بچه خوب نیست از این به بعد باید بیشتر مراعات کنی و واکنششو ببینید بعد که گفت کدوم بچه ؟بگید من بچه م دیگه 😂😂

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

پیام بدید و بگید دکترا گفتن استرس برا بچه خوب نیست از این به بعد باید بیشتر مراعات کنی و واکنششو ببی ...

بهش گفتم بی بی چک بگیر

گفت از کی هست؟ 

یعنی من خبرندارم😒مثلا شوخیه ولی حالم از بی ناموسیش بهم خورد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

نه نیومده بگو

گفتم

پیام بدید و بگید دکترا گفتن استرس برا بچه خوب نیست از این به بعد باید بیشتر مراعات کنی و واکنششو ببی ...

وای خدا خیرت بده شوهر من همینطوریشم دهن منو سرویس کرده بابت بچه .ازفردا باید بیفتم دنبال ازمایش تا ثابت کنم دروغ گفتم😂😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یا اینو امتحان کنید 

بگید دیگه از چشمم افتادی 

وقتی تعحب کرد و گفت چرا

بگید از چشمم افتادی رفتی تو قلبم😍😂😂

من حامله ام اخه نمیتونم شرکت کنم 🤣🤣

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بهش گفتم بی بی چک بگیرگفت از کی هست؟ یعنی من خبرندارم😒مثلا شوخیه ولی حالم از بی ناموسیش بهم خورد

اه اه  اینو امتحان نکنی خیلی خیطه

وای خدا خیرت بده شوهر من همینطوریشم دهن منو سرویس کرده بابت بچه .ازفردا باید بیفتم دنبال ازمایش تا ث ...

🤣🤣🤣 چ جدی جووون

من حامله ام اخه نمیتونم شرکت کنم 🤣🤣

دومیشو شرکت کن 

پیام بده بگو دیگه از چشمم افتادی 

وقتی تعجب کرد و گفت چرا 

بگو از چشمم افتادی رفتی تو قلبم😍😂👻

دومی و میفرستم اولی نمیشه چون نی نی داریم😍

بفرست عزیزم انشالله به سلامتی به دنیا بیاد😍