2777
2789
عنوان

بنظرتون مشکلی نداره

363 بازدید | 36 پست

دوستان من پنج سال پیش برا بچم نذر امام حسین کردم ماه محرم صدنفر غذای نذری درس کنم. هر سال ادا کردم امسال نمیتونم جاشو ندارم. به نظرتون اگه پولشو بجاش بدم به یه آدم مستحق مشکلی نداره::::؟؟

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم خیلی پشیمونم چرا نذر غذا کردم اطرافیانم همه پولدار و پر ادعان دوتا ایرادم میگیرن. چند نفرو میشناسم زمین گیر شدن حتی پول دکتر رفتنم ندارن

شمانذرتودقیقاگفتی 100نفر.ب نطرمن همون عین نذرروبایداداکنی خب شماتوخونه بپز ببر بده درخونه.100نفرمستحق 

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
خب غذا اندازه صد نفر درست کن بده پخش کنه شوهرت بیرون 

اخه الان وضعیت اون چند نفرو دیدم اصلا دلم نمیخواد نذری ببرم در خونه یه ادم سیر

شمانذرتودقیقاگفتی 100نفر.ب نطرمن همون عین نذرروبایداداکنی خب شماتوخونه بپز ببر بده درخونه.100نفرمستح ...

جاشو ندارم. قبلا با مامانم درس میکردم الان مامان کمر درد داره نمیتونه

خودم خیلی پشیمونم چرا نذر غذا کردم اطرافیانم همه پولدار و پر ادعان دوتا ایرادم میگیرن. چند نفرو میشن ...

میتونی مثلا برنج و گوشت یا مرغ بگیری بدی به خانواده هایی که نیاز دارن فرقی نداره که

اخه الان وضعیت اون چند نفرو دیدم اصلا دلم نمیخواد نذری ببرم در خونه یه ادم سیر

راست صد نفر چون گفتی باید همون نذرو بدی.بازم از مرجع بپرس.اما ب نظرم میتونی همین غذارو درست گنی یا مواد اولیشو بدی بهزیستی یا اینجور جاها.

زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد