2777
2789

من دوتا بچه دارم دخترم ۴ سالشه 

پسرم زیر یکسال 

فقط سرزنش نکنید و نگید ناشکری و ...

چیکار کنم سقط بشه اعصابم خیلی خرابه و شوهرم میدونه و میگه باید بدنیا بیاری خدا قهرش میگیره خرجشو من میدم 

ولی خب من هم شاغلم هم پسرم کوچیکه 

واقعا شرایط بچه جدید رو ندارم 

خانوادمم ک ماشاالله هزار ماشاالله کلا اعصابمو خراب کردن بخاطر این موضوع

وضع مالیتون چطوره

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا خواهرم قبل رابطه فکر اینجا شو بکنین ... الان خدایی نکرده ی اون بچه سالم ب دنیا نیاد میخوای چیکار کنی ؟  بیماری

حین نوزادی داشته باشه میخواین چیکار کنین....تو رو خدا انقدر گمار نکنین ...مادرم قمار گرد نتیجش شدم منه بیچاره لطفاً شما گمار نکنین

سخته واقعا بگو تو خرجشو میدی تربیتش و اعصاب خوردیش با منه و منم از پسش بر نمیام

دقیقا همینطوره 

حالا اینا بماند وقتی میرم سرکارم 

حیرون و خجالت زدم ک بچهامو مادرش نگه میداره

همین دوتا بس نیستن ک یکی دیگه اضاف بشه

دیگه اینم اندازه اون دوتا بچت از نعمت زندگی و پدر مادر سهم داره اون دنیا اگه گفت من با اون دوتا بچت چه فرقی داشتم چی داری بگی توکل کن به خدا بسپر به خودش کمکت میکنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

کاش منم خداخواسته میشد و دوباره مامان میشدم.الان دوتاشون با هم بزرگ شده بودن.یه پسر ۸ساله دارم تک و تنهاست.دیگه بخوام بیارم اختلاف سنشون زیاد میشه و همسرمم میگه دیگه بچه نمیخوام تازه اینو از آب و گل درآوردیم.سقطش نکن همین شوهرت برات از وجدانت بیشتر عذابت میده،مردا رو که میشناسی.به خانوادتم بگو اصلا راجع به این قضیه باهام حرف نزنین که هی بخوان بهمت بریزن

من آیودی ده ساله گذاشتم،ایشالا بعدش آیودی بذار.

دقیقا همینطوره حالا اینا بماند وقتی میرم سرکارم حیرون و خجالت زدم ک بچهامو مادرش نگه میدارههمین دوتا ...

بچه خوبه ها شیرینی زندگیه ولی خب آدم ب فکر ایندشون هم باید باشه بعدشم شما ک شاغلی سخته بله درک میکنم

این کاربری دست دو نفره ))
کاش منم خداخواسته میشد و دوباره مامان میشدم.الان دوتاشون با هم بزرگ شده بودن.یه پسر ۸ساله دارم تک و ...

نمیدونم چیکار کنم

اخه پسرم کوچیکه

بعدش من شاغلم وقتی میرم سرکارم همین دوتا رو مادرشوهرم نگه میداره گناه داره اخه 

حالا یه کوچولو دیگم اضاف شه

نمیدونم چیکار کنماخه پسرم کوچیکهبعدش من شاغلم وقتی میرم سرکارم همین دوتا رو مادرشوهرم نگه میداره گنا ...

اسی سقط نکن فوقش پرستار میگیری به مادرشوهرت کمک میکنه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اسی سقط نکن فوقش پرستار میگیری به مادرشوهرت کمک میکنه

اخه اگه شوهرم موافق پرستار بچه بود واسه همینا می گرفتم ک مادرشوهرم اذیت نشه باهاشون

میگه من بچه رو دست کسی ک نمیشناسم نمی سپارم