2777
2789
وای منم دلم میخواد زودتر برم دانشگاه حوصله ام پوکید

من نمی‌فهمم اواسط مهر بیاد اواخر مهر باید بریم ثبت نام تا انتخاب واحد کنن میشه آبان ینی چی اخه چرا همه چی امسال دیرتر میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌فهمم اواسط مهر بیاد اواخر مهر باید بریم ثبت نام تا انتخاب واحد کنن میشه آبان ینی چی اخه چرا ه ...

گلم من از یکی از آشناها که هست پرسیدم گفت همون سوم چهارم آبان میرین دانشگاه

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

چقدر لباس خریدم چقدر وسایل اوووووووووف

خوش بحالت منه بدبخت میگم بریم بخریم مامان بابام میگن وایسا نتایج بیاد بعد😐😐کوفت هم نخریدم😐البتع از طرفی دارم وزن کم میکنم میگم اگه بخرم دیگه انگیزمو از دست میدم باشگاهم میخوام شهریهمو تمدید کنم میگن وایسا شاید نتایج امروز فردا بیاد پولمون بره پوووف دیوونم کردن

گفتم رشته دیگه قبول میشم از کنکور محروم و بدبخت میشمحسابداری میخام

پیش مشاور رفتی؟اول از انتخابای رویایی شروع میکردی مثلا حسابداری دانشگاه تهران بعد میرفتی منطقیا بعدم کف قبولی البته اگه مثلا شهر دور میتونستی بری یاید میزدی 

پیش مشاور رفتی؟اول از انتخابای رویایی شروع میکردی مثلا حسابداری دانشگاه تهران بعد میرفتی منطقیا بعدم ...

بابام گفت شهر دور بری بازم هزینه موندنت باید بدیم تازه ام همش نگران باشیم 

گف همونو آزاد و پیام شهر خودمون بزن جلو چشم خودمون باش

هعییی

❤️

بابام گفت شهر دور بری بازم هزینه موندنت باید بدیم تازه ام همش نگران باشیم گف همونو آزاد و پیام شهر خ ...

ناراحت قبول نشدنت نباش حتما ازاد و پیام نور میاری قبولی اونا ب اندازه سراسری سخت نیست ک با سوابق انتخاب رشته کردی یا ازمون؟