2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اینا میان تبلیغ الان منتظره یکی اسم دکترشو بپرسه وایسا

از مدل حرف زدن و جواب دادنش مشخصه مرده ،

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
از مدل حرف زدن و جواب دادنش مشخصه مرده ،

هرجور راحتید فکر کنید چون خودم قبل عمل ترس زیاد داشتم نظر سنجی ها هم زیاد خوندم خواستم فقط تجربه عملمو بگم حرف زشت و زننده ای هم نزدم که نشانه بلیغ با مرد بودن باشه 

بازم گول نخور یک در هزار برا یکی خوب در میاد

برا همه خوب درمیاد

دکتتر مهمه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

من برای لابیا پلاستیک رفتم پیش دکتر زهرا سیفی اولش استرس داشتم و اصلا مطمئن نبودم از انجامش ولی خانم دکتر بهم آرامش دادم و مطمئنم کرد الان یک ماه انجام دادم خیلی راضی هستم اصلا درد هم نداشتم 

خوشبحالت ولی من بمیرمم خودمو زیر تیغ نمیبرم

خب لابیاپلاستی با لیزر انجام بده من خودم با لیزر انجام دادم پیش دکتر فریبا دژکام خیلیم راضیم و خیلیم بهتر از جراحیه چون بخیه نمیخوره و دوره نقاهتشم کمتره