2777
2789

کسی اطلاع داره؟ مطالب راجبش زیاد هست و روش هاشم مختلفه 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اره. همون چنتا سوره هر کدوم ۷ بار قبل خواب و..

اخه تو اپارات و یوتیوب جور دیگه اموزش دادن

که مثلا موکل علوی انگار احضار میشه و کمکت میکنه که تو خواب نیتت رو ببینی 

هرکی یه روشی گفته از کجا بدونیم کدوم درسته؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

من انجام ندادماینو امتحان خودم شب اول خواب دیدمسه شب ۴۰بار سوره قدر رو بدون حرف زدن رو پهلو سمت راست ...

ینی چی رو پهلو راست بخونیم

یعنی خوابیده بخونیم؟

من خودم از این معجزه دیدمبرای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طو ...

این برا حاجتروایی هستش؟

من برای عاقبت و پاسخ  گرفتن سوالم میخوام انجام بدم

اخه تو اپارات و یوتیوب جور دیگه اموزش دادنکه مثلا موکل علوی انگار احضار میشه و کمکت میکنه که تو خواب ...

من خودم اینکه چنتا سوره رو هر کدوم ۷ بار قبل خواب بخونیم امتحان کردم درست بود.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

این برا حاجتروایی هستش؟من برای عاقبت و پاسخ گرفتن سوالم میخوام انجام بدم

این هم برای حاجت روایی هست و هم برای هر مشکلی که داری

خواستی سوالت رو به من بگو بتونم ج میدم

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

من خودم اینکه چنتا سوره رو هر کدوم ۷ بار قبل خواب بخونیم امتحان کردم درست بود.

میشه بگی چجوری خواب دیدی و نتیجه گرفتی؟

مثلا سوالت چی بود و خوابت چجوری جوابتو بهت داد؟؟

میشه بگی چجوری خواب دیدی و نتیجه گرفتی؟مثلا سوالت چی بود و خوابت چجوری جوابتو بهت داد؟؟

پارسال تراز کنکور و.... رو پرسیدم. ‌اونو توی خواب بهم نشون دادن و انگار یه نفر گفت بهم اون عدد رو. خیلی تمرکز میخواد.  واسه همین سخته ‌.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

پارسال تراز کنکور و.... رو پرسیدم. ‌اونو توی خواب بهم نشون دادن و انگار یه نفر گفت بهم اون عدد رو. خ ...

تو خواب که نمیشه تمرکز کرد! 

تو خواب که نمیشه تمرکز کرد!

چرا میشه.  یعنی نباید ب چیزی جز نیتت و سوالت فکر کنس. من ک ب چیزای مختلف فکر میکنم بیشتر وقتا مثل حرف هایی ک بقیه زدن و...

چرا میشه. یعنی نباید ب چیزی جز نیتت و سوالت فکر کنس. من ک ب چیزای مختلف فکر میکنم بیشتر وقتا مثل حر ...

من از یکی دونفر شنیدم که یه بچه انگار میاد بهت جواب سوالت رو میگه

تو اپارات هم یه فیلم دیدم اموزش علوم غریبه بود 

یه روش بود که میگفت یه پیرمردی میاد به خوابتون و جواب سوال تون رو میده

تو همون شب اول جواب سوالت رو گرفتی؟