2777
2789
عنوان

یکی از همکارای خانم یقه روپوش شوهرمو مرتب کرد😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 48 پست

این چیزا رو میشنوم خیلی حالم بد میشه

همسر منم تو سال خودشون و سال بالاییاشون رزیدنت خانم دارن

واقعا خانومایی که با همه راحتن خیلی کنترلشون سخته

اصلا دوست ندارم برم بخششون هیچوقت

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی بهت بگم. این خانم از نظر روانی مشکل داره. اینجور افراد وسواس نظم و ترتیب دارن. علتشم بر ...

آخه پسرای دیگه همکارمون یا خود من که گوشی پزشکیم نصفش اویزون بود نصفش افتاده توجهش جلب نمی‌کرد فقط عدم تقارن شوهر منو دید؟؟

آخه پسرای دیگه همکارمون یا خود من که گوشی پزشکیم نصفش اویزون بود نصفش افتاده توجهش جلب نمی‌کرد فقط ع ...

چی بگم والا

باید خودت ببینی شخصیتش چطوریه. 

بیشتر به نظرم مشکلات روانی اومد. 

ببین یه چیزی بهت بگم. این خانم از نظر روانی مشکل داره. اینجور افراد وسواس نظم و ترتیب دارن. علتشم بر ...

منم خیلی منظم ومرتبم . تو خونم همه وسایل مرتب و  تمیزه چون زیادی حساسم خودمم می‌دونم.ولی تا حالا نیومدم یقه مرد نامحرم و مرتب کنم  یعنی چی .

آخه پسرای دیگه همکارمون یا خود من که گوشی پزشکیم نصفش اویزون بود نصفش افتاده توجهش جلب نمی‌کرد فقط ع ...

شاید خواسته تورو اذیت کنه؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم خیلی منظم ومرتبم . تو خونم همه وسایل مرتب و تمیزه چون زیادی حساسم خودمم می‌دونم.ولی تا حالا نیو ...

یه دکتر روانپزشک یه بار صحبت میکرد. میگفت وقتی آخر کلاس دانشجوهام اطرافم جمع میشن همیشه اجازه میدم یه تار مو یا نخ روی کتم بمونه. همه میبیننش ولی مچ اونی که دست میکنه نخ یا مو رو برداره میگیرم میگم تو بیا که مشکل داری. 

از نظر روانشناسی ما 2مدل نظم و ترتیب داریم. یه مدل مثل شما عادی. یه مدل وسواسی. 

برداشت من از صحبت اسی وسواس بود. شاید اشتباه می‌کنم.