2777
2789
عنوان

کسی لیزر برای جای جوش رفته

98 بازدید | 14 پست

من امسال اولین سال دانشگامه

احتمالا مجبورم لیزر برم 

بعد لیزر پوست خیلی بد و ملتهب میشه؟ چقدر طول میکشه خوب شه؟ دوست ندارم اینجوری برم دانشگاه ولی دکترم گفته تاسبتون خوب نیست

چه کنممم

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
من ليزر نكردم مزونيدلينگ كردم راضي هستم الان پوستم ٢ درجه روشن شده يك هفته قرمز بود پوست انداخت و بع ...

چه عالی

ممنون که تجربتونو گفتین❤️❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم صورتت سرخ و پوسته پوسته میشه ولی یه مدته کوتاهه اگه میبینی جای جوشت زیاده ارزششو داره انجا ...

من شنیدم چند جلسس اگه هرجلسه مثلا یه هفته پوستم قرمز باشه خیلی بد میشه که🥲 نگران شدم راستش

من سه جلسه رفتم لیزر co2 پاییز و زمستون که هوا خنکه باید انجام شه صورتت تا سه روز قرمز و ورم داره باید همش آبرسان و ترمیم کننده بزنی بعدش پوسته پوسته میشه و بهتر من سرکار میرفتم انجام دادم ماسک میزدم 

من سه جلسه رفتم لیزر co2 پاییز و زمستون که هوا خنکه باید انجام شه صورتت تا سه روز قرمز و ورم داره با ...

ممنونم که وقت گذاشتین❤️

بعد یه سوال هر جلسه پوست چند روز قرمز میشه و فرقی نمیکنه جلسه ی چندم باشه؟

ممنونم که وقت گذاشتین❤️بعد یه سوال هر جلسه پوست چند روز قرمز میشه و فرقی نمیکنه جلسه ی چندم باشه؟

روز اول که وحشتناک قرمز و انگار صورتت بخاریه گرما تولید میکنه😂 بهتره جایی نری سه روز اول بیشتر بعد رفته رفته قرمزیش کتر میشه بعد یهفته اوکی انقدر پوستت خوب میشه پوست جدید درمیاد اینم بگم توقع نداشته باش با ی جلسه جای جوش از بین بره شاید ده درصد عمقش کم بشه هرسری 

روز اول که وحشتناک قرمز و انگار صورتت بخاریه گرما تولید میکنه😂 بهتره جایی نری سه روز اول بیشتر بعد ...

ممنونم لطف کردین❤️❤️

بعد یه سوال دیگه، هر جلسه که برم لیزر همینجوریه و تا سه روز قرمزه یعنی؟ 

بله قرمزی داره ولی جلسه اول درجه اش رو بیشتر میزنن فکر کنم گرما و اذیتش بیشتر

خیلی ممنونم ❤️❤️😘

این امضات منو بدجور به فکر برد چون الان با یکی تو مجازی دعوا کردم😂😂🤦‍♀️

😁😁😁

دنیا ارزش نداره با هم آشتی کنین و از هم معذرت خواهی کنین😂❤️