2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس نمیشه که

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

توروخدا نچرال بمونیددماغ ایرانی داره از بین میرهاین یه زنگ خطر بزرگههمه عروسک شدن🤦🏻‍♀️

از بین نمیره دوباره از نو زاده میشن😅

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چرا نمیتونم عکس بذارم

چون چ چسبیده به را😁

امروز نمیشه کلا🤧

از بین نمیره دوباره از نو زاده میشن😅

ما اجدادمون ماهی بودن، تبدیل شدیم به این

از بس خودشونو انگولک کردن

حالام همونه

هی عمل عمل

تا از نظر ژنتیکی یه روز همه دماغ عملی دنیا میان اصلا

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
ما اجدادمون ماهی بودن، تبدیل شدیم به ایناز بس خودشونو انگولک کردنحالام همونههی عمل عملتا از نظر ژنتی ...

😐ماهی😂

نه ژنتیک با عمل های زیبایی عوض نمیشه اگه شد هم که چه بهتر از یه من گوشت و قوز رو صورت خلاص میشن بعضیا....