2777
2789

من یه دختر یکسال و نیم دارم، خودم ۲۵ سالمه، همش فکر آینده ام...فکر پیری م...نه طلایی پس انداز دارم، نه پول...خیلی میترسم از روز مبادا...لیسانس دارم ولی خب نمیتونم با بچه از ۸ تا ۵ بعد ظهر کار کنم...حتی چند جا رزومه فرستادم ولی تا رفتم که برم نشد مادرم سختش بود همه روز بچه رو نگه داره، حقم داره...خیاطی بلدم...چرخ حرفه ای ندارم خودمم حرفه ای نیستم...ولی بلدم تقريبا..

نمیدونم خیاطی کنم، درس بخونم و کنکور بدم برم دانشگاه یه رشته خوب با بازار کار بهتر بخونم...مثل پرستاری یا چه میدونم...دوست دارم فعال باشم...غصه آینده رو میخورم...چیکار کنم..بچه بودم دوست داشتم پزشک شم چقد مفید و فعال بودم نوجوانی...

شما ک میگی نمیتونی ساعت زیاد کار کنی پس چزا به فکر رشته دیگه هستی

کلا درسو بذار کنار درس‌ پول نمیشه برا هیچکس

خیاطی رو ادامه بده پیج بزن ، مارت بگیره پول پارو میکنی فقط پشت کار داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچت کوچیکه هنو سنی نداری بزار دوسه سال دیگه بزرگتر یشه اگه به خیاطی واقعا علاقه داری و دستت تمیزه دوره حرفه ای برو  تا اون موقع هم پول جمع کن خورد خورد از شوهرت بگیر طلا بخر بگو میخوام باهاشون چرخ حرفه ای بخرم اگه واقعا علاقه داشته باشی درامد خیاطی خوبه خیلی زرنگ باشی میتونی مزون بزنی با مانتو ها و لباسایی که خودت میدوزی یا هم دوره لباس عروس برو مزون لباس عروس بزن اینم درامدش خوبه اینکه خودت خیاط باشی و مزون لباس عروس بزنی خوبه مدلاتو میتونی اماده بیاری ولی لباسارو سایز مشتری ها بکنی یا هرجا مدلشو خواستن تغییر لدی و همینطور خودتم کنارش لباس عروس بدوزی