2777
2789
عنوان

تولد بچه هاتون کیا رو دعوت میکنین

151 بازدید | 11 پست

دخترم فرداشب تولد ۳سالگیشه،از اولی که بدنیا اومده هیچ جشنی براش نگرفتم چون عزادار بودیم طرف ما رسمه بچه که بدنیا میاد جشن ده روزگی،میگیرن اگه نگیرن تولد میگیرن،فعلا قصد جشن بزرگو نداریم،ولی از یه طرف هم حتی همون خواهر برادرامم منتظر جشن بزرگن الان موندم چه کنم میگن اگه قصد جشن بزرگو نداری کادو بیشتر بدیم،شاید اصلا جشن بزرگ نگیریم.الان موندم خواهر خودم خواهر شوهرم هرسال برا دخترم کادو میگیرن با اینکه دعوتشون نمیکنم،اگه این دوتا رو فقط بگم بفیه ناراحت میشن،مخم سوت کشید نمیتونم تصمیم بگیرم😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر و خواهر های خودت و همسرتو دعوت کن بصرف شام و شیرینی 😍.

تولدش هم مبارک 😘🥰😍♥️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

۵ساله خونواده خودم و خونواده همسرمو باهم دعوت میکنم کلا ۳۰ نفر . اون هفته تولد ۵سالگی پسرمو گرفتم با همین تعداد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خانواده درجه یک هر دو طرف .تولدشون مبارک. برای کلیپ تولد با قیمت مناسب در خدمتم .پیجم تو امضام نوشتم.برای دیدن نمونه ب پیجم سر بزنید.قیمت 150تومان.

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
شما گویا مذهبی هستین.... برای تولد بچه ات چیکار کردی؟

دوست داشتم مولودی بگیرم ولی هر چی گشتم مولودی خوان خوب پیدا نکردم،فامیلای  خودم وشوهرم همه مراسماشون دی جی  میارن و زیاد علاقه نشون نمیدن به مراسمهای مذهبی،باز من خودم علاقه به مراسمهای اونا ندارم فکر میکنم پولم حروم میشه،دی جی خانم میارن که  مشروب خورن اکثرشون

دوست داشتم مولودی بگیرم ولی هر چی گشتم مولودی خوان خوب پیدا نکردم،فامیلای خودم وشوهرم همه مراسماشون ...

من کار با کودک انجام میدم، برای تولد ها برای بچه ها داستان تولدشون رو با اب و تاب تعریف میکنم بعد کمی بازی و بعد کمی شعر خوندن،  خودتون هم میتونید انجام بدید