دوتا هویج متوسط و رنده کردم ۴ تا دونه تخم مرغ شکوندم وانیل ی سر قاشق چایی خوری ریختم شکر ی لیوان ریختم بعد نوشته آرد یک و ۳ چهارم پیمانه میخاد یعنی چقدر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیمونه بستگی به خودت داره...میتونی هرچیزی رو پیمونه ات کنی ولی اونوقت همخ چیو باید با اون اندازه بگیری میتونی با پیمونه های مخصوص شیریتی پزی کار کنی یا مثل من با لیوان فرانسوی...
مگر اینکه توی رسپیت مقدار رو با گرم مشخص کرده باشه که اونوقت باید دقیق جلو بری تا کیکت خراب نشه
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
الان باید همون لیوان. شکر اندازه کردی برای ارد و روغنم همون لیوان باشه
فکرکنم هویج رو زیاد ریختی
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂