2777
2789

دوتا هویج متوسط و رنده کردم ۴ تا دونه تخم مرغ شکوندم وانیل ی سر قاشق چایی خوری ریختم شکر ی لیوان ریختم  بعد نوشته آرد یک و ۳ چهارم پیمانه میخاد یعنی چقدر

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد شکر و یک لیوان سر پر نریختم طوری نیس ؟ آخه شیرین نمیخوام باشه کیکم

نه طوری نیست بسته به ذائقه خودتون داره فقط واسه 4تا تخپ مرغ یه پیمونه آرد کم نیست به نظرت؟

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
وجدانا بی خیال میخوای هویچ رو با آرد قاطی بزنی میشه ترکیبی از مربا هویچ و نون

عزیزم ولی خوشمزه میشه ها من امتحان کردم قبلا طعمش خوب بود دوست داشتم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
ی پیمانه میشه ی لیوان

پیمونه بستگی به خودت داره...میتونی هرچیزی رو پیمونه ات کنی ولی اونوقت همخ چیو باید با اون اندازه بگیری میتونی با پیمونه های مخصوص شیریتی پزی کار کنی یا مثل من با لیوان فرانسوی...

مگر اینکه توی رسپیت مقدار رو با گرم مشخص کرده باشه که اونوقت باید دقیق جلو بری تا کیکت خراب نشه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

وقتی میخوای کیک بپزی

از یک لیوان برای اندازه گیری استفاده کن

الان باید همون لیوان. شکر اندازه کردی برای ارد و روغنم همون لیوان باشه

فکرکنم هویج رو زیاد ریختی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

عزیزم یا باید اندازه همه موادت رو از رو رسپی دقیق برداری

همینجور هردمبیل بریزی کم و زیاد میشه یه چیزیش نتیجه نهایی خراب میشه

ولی خب ارد رو انقدری باید بریزی که مایع سرآخر یه حالت کش دار و نیمه غلیظی بشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز