2777
2789

یه پسره هست خیلی ادم خوبیه توضیح نمیدم طولانی نشه ولی همه چی مون باهم متناسبه خانواده فرهنگ و…

این ازم ۶سال بزرگ‌تره دانشجو یکی از سه رشته تاپ عه

گقت که بعد درسش میخواد مهاجرت کنه(نمیدونم کجا میخواد بره)

منم سال بعد دارم مهاجرت میکنم 

میگم بکی دو ماه مونده به مهاجرتم بهش بگم احساساتم رو و اینکه باهم در ارتباط باشیم بعد مه مهاجرت کرد بیاد پیش من(کشور خوبی میرم منم)و خب ادامه ارتباطمون

پسره یکی از دوستای بابامه اونقدر بعد کرونا خانواده هامون رفت آمد ندارن ولی قبل خیلی بود

نظرتون چیه؟

پسر خیلی خوبه واقعا اصلا از این  مودب هایی که نربین خانوادگی خوبی دارندو اینکه چند برم باهم حرف زدیم به دوتامون خوش گذشته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ارزومه یکی پیدا شه منو ببره.. خودم که شرایطشو ندارم

چند سالته؟

یکی از فامیل هامون دختره خیلی میخواست مهاجرت کنه با یه پسره ازدواج کرد که پسره میخواست بره بعد رفتن پسره دو سال بعدش اینم رفت دارو میخونه الان

سنتون هم خوبهاستارتر از چه راهی میخوای مهاجرت کنی تحصیلی؟ چجوری چون خودمم درگیر این موضوعم

بهش بگم؟

تحصیلی بله 

زبان باید بخونم فعلا بعد برم کالج یه سال 

شما تو کدوم مرحله این؟

توی حرف مهاجرت آسونه 

ولی توی عمل نه 

شما یه سیب رو بندازی بالا چندتا چرخ میخوره میاد پایین از کجا معلوم اون آقا بتونه چند سال بعد مهاجرت کنه؟ 

اگه میخوای مهاجرت کنی اصلا حرفی از مهاجرتت نزن 

بعدم همه چی به رشته نیست، رزومه مهم تره توی مهاجرت تحصیلی برای مقاطع ارشد و دکتری 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

من ارزومه یکی پیدا شه منو ببره.. خودم که شرایطشو ندارم

بنظرت بهش بگم؟

خیلی واقعا علاقه دارم

فکر میکنه اینکه با یکی که تزش خوشم میاد و میشماسمش بهتره اسنا بشم تا برم یه جا که نمیشناسم نه خودش نه خانواده رو چون هر چقدر بگن خانواده تاثیر نداره خیلی مهمه بنظرم با خواهر و مامان پسره خیلی تکیم من خیلی دوست دارن

بهش بگم؟تحصیلی بله زبان باید بخونم فعلا بعد برم کالج یه سال شما تو کدوم مرحله این؟

آره بهش بگو اگه واقعا دوسش داری 

منم درگیر خوندن آیلتس هستم البته اولاش هستم البته من خیلی سال بود کلاس زبان میرفتم زبانم نسبتا خوبه و یه مدرک لیسانس هم دارم همین 

شما چجور میخواید اقدام کنید با دیپلم؟ و این که شنیدم هزینش خیلی برای دیپلم بالاست درسته؟ آخه اون زمان میخواستم با دیپلم برم پرس و جو کردیم خیلی هزینه بالا بود دیگه گفتم اول لیسانس بگیرم بعد برم 

و پذیرش گرفتن از دانشگاه هم خیلی سخته 

توی حرف مهاجرت آسونه ولی توی عمل نه شما یه سیب رو بندازی بالا چندتا چرخ میخوره میاد پایین از کجا معل ...

سال پیش تصمیمش بود که بمونه ولی الان مصمم هست که بره باز من نمیدونم کجا میخواد بره چون درسش تموم نشده هنوز جست و جو نکرده 

منم میدونم خیلی سخته

من متوجه نشدم چرا از مهاجرت چیزی نگم؟

دو ماه قبلش میخوام بخش بگم احساساتم رو 

بعد اون دو ماه میگه چرا نگفتی