2777
2789

میخوام برم ناخنکاری یاد بگیرم میشه راهنماییم کنید 

پودر بهتره یا ژل؟اکثرا میگن ژل بهترع سوالم اینه تک ژل یاد بگیرم میتونم تو سالنا کار کنم؟قبولم میکنن دیگه؟یا هر دوش و یاد بگیرم بهتره؟ و هزینه ها خیلی متفاوته یکی مثلا ۲،۳ تومن میگیره آموزش و یکی ۵،۶ تومن سوالم اینه چقدر هزینه کنم برا آموزش؟

پودر مشتریش بیشتره

بازم به توانایی متقاعد کردن مشتری از طرف تو بستگی داره

از طرف دیگه ژل تمیز و راحت تره ولی باز دوام پودر بیشتره

به نظرم جفتشو لازمه بلد باشی

وگرنه نمیتونی خوب مشتری جذب کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل عالیه منی که بیشتر از 10سال کاشت کردم هم پلی ژل هم پودر هم ژل ژل خیلی خوبه هم دوامش بیشتره هم ظری ...

کدوم شهر هستین شما؟

و اینکه ۳۹۰۰ برای پودر و ژل با هم به نظرتون خوبه؟خودم احساس میکنم قیمتش پایینه شاید خوب نباشه چون بعضی پیج های دیگ فقط برای تک پودر یا ژل ۴،۵،۶ تومن قیمت دادن

کدوم شهر هستین شما؟و اینکه ۳۹۰۰ برای پودر و ژل با هم به نظرتون خوبه؟خودم احساس میکنم قیمتش پایینه شا ...

تبریز نمیدونم همه جور قیمت هست دیگه پیجشو ببنید ببینید پست هاش از چه تاریخیه اینجوری متوجه میشد تازه کاره یا نه

کاربری دست دو نفره