2777
2789
عنوان

بیاید از کیسی که پروندم تعریف کنم

129 بازدید | 4 پست

پسره ۲۶سالش بود و چهرش خوب بود و قدش ۱۹۲بودش و هیکلیم بود حدود نود کیلو بود

پدر مادرش و خواهرش ۱۸سالگیش سر یه تصادف فوت شده بودن و وضعیت روحی مناسبی نداشت و افسردگی داشت ولی خب یکم بهتر شده بود

دانشجو ارشد مکانیک دانشگاه شریف بود کارشناسیشم از دانشگاه امیر کبیر گرفته بود

کل اموالی که از پدرش به ارث رسیده بودو همون سالای فوت مامان باباش فروخته بود و فقط همون خونه پدریش براش مونده بود و نزدیک ۱۵میلیارد پول تو بانک داشت و سودشو می‌گرفت 

خونشم تو شهرک سئول تهران بود و دویست متری میشد

دلیل رد کردنمم این بود که خیلی بد اخلاق بود بعضی وقتا مهربون میشد بعضی وقتا عصبی میشد و فحش میداد شاید بهترین کسی که باهاش میتونستم اشنا بشم همین بود ولی خب دیگه رفت

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

همون عیبی که داشت از همه چیز بدتر بود،،،، فردا تو زندگی هر چیزی پیش میومد دیگه فحش و دعوا و گیس و گی ...

اره همه که همه چیزو با هم ندارن میموندم میشدم کیسع بوکسش

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم بد دهن کنسله

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔