2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره تعهد فقط با یه خط عربی ثبت میشه؟

خیر چه عربی چه فارسی 

وقتی دو نفر زن شوهر میشن یعنی برای همیشه مال همیم تعهد دارن

ولی دوس پسر دوس دختر چرا باید تعهد داشته باشن 

از اسمش معلومه دوس پسر

خیر چه عربی چه فارسی وقتی دو نفر زن شوهر میشن یعنی برای همیشه مال همیم تعهد دارنولی دوس پسر دوس دختر ...

من ده سال با همسرم دوست بودم چند سال اول بچه بودیم و موقعیت مالی نبود برای ازدواج و چند سال بعدش شرایط من بهم خورد والدینم فوت کردن نمی‌تونستم خواهرمو تنها بزارم باید میموندم تا اونم ازدواج کنه تمام این مدت دوست بودیم و متعهد،عشق تعهد میاره قرار نیست دو نفر دوست میشن فرداش بدوان محضر باید موقعیتش باشه 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

به هیچ وجه نه به روی دوست پسرت بیار و نه به حرف دوستت توجهی کن...

تا خودت ندیدی و حداقل ده تا دلیل برای اثبات خیانتش نداشتی بهش تهمت نمی‌زنی

تو که مطمئن نیستی

اولین شرط هر رابطه ای اعتماده بهش اعتماد کن اگه بخواد خیانت کنه خودت بو میبری به حرف دیگران توجهی نکن

خیر چه عربی چه فارسی وقتی دو نفر زن شوهر میشن یعنی برای همیشه مال همیم تعهد دارنولی دوس پسر دوس دختر ...

شوهر خواهر شوهرم با دوست صمیمی خواهر شوهرم بخش خیانت کرد و طلاقش داد الان رفته با اون زنه 

خواهر شوهرمم برگشته خونه مادربزرگش چون نه مادر داره نه پدر

میبینی طرف ده سال با یکی زندگی کرده دو تا بچه داره باز شوهرش میره خیانت میکنه 

این که دوست پسره جدی نگیرش 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اوکی شوهرت که نیستقرار نیست چون دوس پسرته خودشو بتو محدود کنهاصلا الان پسرا برای اینکه محدود نشن ازد ...

چه طرز تفکری😑وقتی دو نفر با هم وارد یک رابطه ای میشن باید چهارچوب رو رعایت کنن و به هم خیانت نکنن حالا اونورابطه هر چی میخواد باشه اون ادم تو رو انتخاب کرده برای زابطه پس حق نداره با یکی دیگه هم باشه.واقعا این چه تفکریه شما داری

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

من جات باشم پشت دوست پسرمو میگیرم جلو اون دختره حرفشو فقط گوش میدم بعد دیگه ادامه نمیدم هی چهارتا حرفم من بگم 

میرم یه جوری سردرمیارم حرفش راسته یا نه از خود پارتنرم آخری میپرسم 

در ضمن تو باید رمز گوشیشو داشته باشی