2777
2789
عنوان

امروز شوهرم میگم من پری دریایی ام مسخره ام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7797 بازدید | 264 پست
ببین گلناز تو من و تو رو دیده بودی؟؟تازه اومده بود همه زنای فامیل میگفتیم وای چه جذاب و خوش هیکلهشوه ...

نه عزیزم ندیدم اون خانوم رو

من خودم که خانوم درشت میبینم لذت میبرم

دوست دارم جاشون باشم

نمیدونم دیگه دیدمم که همه بهشون نگاه میکننبعدم در اروپا همه بلند بالان

خودمم بلند نیستمنظرم گفتم مگه میشناسمت که دلت بشکونمشماهم با علم به قد خودت و همسرت ازدواج کردی دیگه ...

ربطی نداره یعنی هر حرفی بزنی چون نمیشناسید موجه هست؟

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره یعنی هر حرفی بزنی چون نمیشناسید موجه هست؟

من حرف بدی نزدم والا

نظرم گفتم

باید بابت چیزی که نظر شخصیمه از تو عذر بخوام؟

از نظر من اینجوریه من این بازخورد دریافت کردم خودمم متوسطم ۱۶۳هستم

ولی قدهای ۲۷۰به بالا خیلی خوبن از نظرمببخش که ریزه ها رو نمیپسندم

معذرت میخوام بابت سلیقه م

من حرف بدی نزدم والانظرم گفتمباید بابت چیزی که نظر شخصیمه از تو عذر بخوام؟از نظر من اینجوریه من این ...

گلم شما خودت گفتی ریزه بده میتونستید نگید 

بگید من قدبلند میپسندم تمام

دوما من تو نیستم و شمام 

سوما قد ۲۷۰ وجود نداره

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
چه توهینی چه حرف زشتی زدم ببخشید؟نظرم گفتم هر کس نظرش با تو مغایر بود متهمه؟ببخشید که سلیقه م روی در ...

گفتم حرف نگفتم توهین!دیگه بستگی خودتون چطور برداشت کنید گلم!

گلم شما خودت گفتی ریزه بده میتونستید نگید بگید من قدبلند میپسندم تمامدوما من تو نیستم و شمام سوما قد ...

منظورم ۱۷۰بود اشتباه تایپیه

مثلا من متوسطم یکی بگه من متوسط دوست ندارم توهین به منه؟ مگه گفته من تورو دوست ندارم که ناراحت باشم خانوم

من کلی گفتمشما رو اعتماد به نفست کار کن

خودمم متوسطم بخدا

ولی ریزه میزه هم نیستم ولی در حسرت درشتام دیگه عشقن درشتا

شیک هستن

منظورم ۱۷۰بود اشتباه تایپیهمثلا من متوسطم یکی بگه من متوسط دوست ندارم توهین به منه؟ مگه گفته من تورو ...

گلم من به سلیقهههه شما کار ندارمممممممممم

دادم میگم به کار بردن لفظ ریزه خیلی بده درست نبوددد 

به من برخورد همیننن 

ببخش عزیزم منکه نمیخواستم ناراحت کنم کسی نظرم نوشتم

فداتشم گلم بیخیال من کلا گفتم بعضیا زودرنجن بالاخره قد که دست خود ادم نیست