2777
2789

برادرم نامزد داره (عقد نیست فقط درحد نشون)

بعد مادر و پدر دختر خیلی حساسن درحدی که حتی اجازه کشیدن قلیون ندارن ،

مادرشوهر من ،همه ما بعلاوه عروسمون دعوت کردن بیرون شهر

بعد نامزد برادرم رفته با برادر شوهر های مجردم عرق خورده😑

و بین جمع مردونه فقط ایشون بود حتی منم نبودم 

و خواهرم فهمید این موضوع رو  به پدرم گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش زشت بوده ولی پدر و مادرتون یا برادرتان باید هشدار میداد

با برادرم خورده و خواهرم شاکی که تو رفتی با برادر شوهر های خواهرم خوردی پشت سر خواهرم و خودت حرف دراوردی

پدر و مادرم نمیدونستن...

نه خواهرت کار درستی کرده اون تازه وارد خانواده شما شده اول باید همه جوانب و نوع روابط رو سبک سنگین میکرد بعد همچین حرکتی میزد داداشت هم مقصره 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چ کار چیپ و بی لولی کرده اول کاری

خدایی خواهر شوهر بازی نمیخام دربیارم سر عقد منم بس خورده بود بالا آورده بود !

خیلی ناراحت شدم ولی میگفتم ولش کن مجلس عروسی بوده و همه خوردن ولی خوب بابا دیگه جلوی برادر شوهر هام که آدم های ذهن بسته ای هستن باید حد خودش بدونه من خودمم جلوی اونا نمیخورم خیلی زشته

نه خواهرت کار درستی کرده اون تازه وارد خانواده شما شده اول باید همه جوانب و نوع روابط رو سبک سنگین م ...

بدیش اینه که منم تازه ازدواج کردم یک ماه هم نیست نمیدونم چقدر برادرای همسرم چه تفکری دارن  

منم گذاشتم پای بچه بودن نامزد برادرم ولی بابام حسابی عصبانی شد گفت دعواش میکنم 

خانواده ما ذهن بسته نیست ولی خوب میگن وقتی هنوز دختر باباتی و بابا مامانت روی قلیون حساسن پیش ما رفتی عرق خوردی بده ...

خدایی خواهر شوهر بازی نمیخام دربیارم سر عقد منم بس خورده بود بالا آورده بود !خیلی ناراحت شدم ولی میگ ...

اینو دیگه داداشت باید بفهمه ک چ زنی با چ اخلاقیات و حدوحدودی میخواد بگیره

ادم باید حدشو بدونه 

خدایی خواهر شوهر بازی نمیخام دربیارم سر عقد منم بس خورده بود بالا آورده بود !خیلی ناراحت شدم ولی میگ ...

من با مرد هم که بخوره زیاد کنار نمیام والا خوب داداشی داری حالا تنها بودن هم باز یه چیزی هنوز عقد هم نکردن نوبره