یه دوست خانوادگی داریم که خیلی باهم صمیمی هستیم چندوقت پیش شوهرش به من پیام عاشقانه داد ومن نمیدونستم چه کار کنم چون خیلی رفت وامد داریم واگه نمیگفتم مجبور به دیدنش میشدم.بین دوراهی سختی بودم که بلخره دیروز به شوهرم گفتم....به نظرتون باید میگفتم یانه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا؟خیلی از عواقبش میترسم.نه بخاطر رفتار شوهرم به خاطر اینکه مافامیل هم هستیم و خیلی باهم رفت و آمدداشتیم حتی مسافرتها روهم باهم میرفتیم و از این به بعد چی پیش میاد و بقیه درموردمون چی میگن یعنی بیشتر از حرف مردم نگرانم
عزیزم اگه پنهون کاری میکردی که بدتر میشد الان ما حداقل خیالت راحته که شوهرت در جریانه ب جهنم که رابط ...
اره راست میگی ولی از درستی کارم مطمئن نبودم..به شوهرم گفتم کاش بهت نمیگفتم خودم بهش محل نمیزاشتم درجوابم گفت خوب شد که گفتی آدم باید بدونه با کی دوسته....ولی من این بشرو مثل برادرم میدونستم خودم تاچند روز شک بودم میگفتم شاید خواب دیدم خخخخ.الان هم از دیروز شوهرم خیلی تو فکره آخه مثل دوتا برادر بودن باهم😔
سلام عزیزم من نائب انواع ختمم اگر خواستی برای شفای پدرتون چله شریفه بنت حسن برمیدارم..شریفه دختر امام حسن و معروف ب طبیب اهل بیت انقد کرامات داره ک حرمش پراز بنر تشکر. خواستی درخدمتم باهزینه دلخواه خودت