2777
2789
عنوان

بچها یه سوال خییییلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 40 پست
رسالت سیستم بانک که فروشگاه به متصله

اگه با گوشی کارت ب کارت کنه . کارت نکشه بازم بهش این رسیدو میدن؟ 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا جایی که من میدونم نه نمیگن آخه اونا صدتا مشتری دارن

این مغازه ای ک ازش گرفته با یه دختره ک حساب میکنه اشنام ولی شیفتی جا بجا میشن اگ برم بپرسن بنظرت حضور ذهن دارن یادشون بیاد چون سوم خرید شده 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بخاطر قضاوت ها و فحش هایی ک میدادن

واست مهم نباشه گلم من داستانت رو خونده بودم تا یه مدت هم پیگیر کاربریت بودم دختر خیلی مهربونی هستی منکه اصلا باورنکردم حرف بقیه رو چون میدونم داستان تو کامل درست بود💔بیشتر بیا واقعا کاربری هستی هروقت میبنمت حس خوبی میگیرم

متاهل💍❤
منظرم اینه که اصلا سعی کن فکرت به جاهای بد نره. همین.💔💔❤❤

اخع یع مدت هم هس شک داشتم ولی سعی میکردم خوشبین باشم .   توروخدا بنظرت راهی هست من بفهمم اینارو خودش گرفته یا نه دیوونه میشم از فکرو خیال 

واست مهم نباشه گلم من داستانت رو خونده بودم تا یه مدت هم پیگیر کاربریت بودم دختر خیلی مهربونی هستی م ...

فداتشم عزیزم . دخترم کلاس اوله انقد پدرمو دراورده وقت هیچی ندارم الانم خونمون بمب ترکیده داشتم جمع میکردم لباس بریزم لباسشویی اینو تو جیب شوهرم دیدم دیگ از جام نمیتونم پاشم 😑

فداتشم عزیزم . دخترم کلاس اوله انقد پدرمو دراورده وقت هیچی ندارم الانم خونمون بمب ترکیده داشتم جمع م ...

من عکس خودت و دخترتو دیدم شر از چشماش میباره😄😄معلومه شیطونه ولی دیگه میره مدرسه اوقات فراغت زیاد داری نمیبینم باز کم بیای تاپیک زدی منم تگ کن خوشحال میشم 

یه درخواست دوستانه کنم؟امضات رو عوض کن 🙃🙃🙃

🙆🏻‍♀️😂باباچیزی نیست فکر بد نکن 

متاهل💍❤
همش خوراکی چیپس پفک ابمیوه لواشک پاستیل شیر موز اینجور چیزا

قربونت برم الان میدونم داری به چی فکر میکنی و توی دلت چه خبره. ولی سعی کن قضاوت نابجا نکنی و منطقی بری جلو.

امیدوارم که حل بشه❤❤🥺🥺