2777
2789

میگم نامزد چون نی نی سایت😑.......

یهو یادم اومد ما تو ماشین بودیم زنگ زد منم یدفعه گفتم بده منم حالشو بپرسم (ام اس داره) بعد من گرفتم گوشیو خودم و معرفی کردم اما اصلا نگف توم خوبی فلان یدفعه گف گوشیو میدی به پسرم!!!!!! خیلییییی ناراحت شدم خیلییی دوس پسرم گف چی شد گفتم خواست گوشیو بدم بهت بعد گف اخه شوکه شده احتمالا و کلی تعریف کرد از مامانش😒🙄 گف اصلا خیلی مهربون و سادس هرچی تو ذهنت ساختی بریز دور منم گفتم چیزی نساختم بعد دوباره مامانش زنگ زد نمیدونم چی گف عصبی شد گف زنگ زدی اینو بگی مامان  بااااشهه فلان خلاصه عصبی شد اما دلم خنک شد😂😂 (ما تازه آشتی کردیم کات کرده بودیم دو روز پیش) هی میگه ازدواج من هربار دلسرد تر میشم.../: بنظرتون چرا اینجوری کرد مامانش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم بدم اومد فک نمیکنی یهویی و بی مقدمه حرف زدی 

بهتر بود اول نامزدت معروفیت میکرد ب مادرش بعد زنگ می‌زدید 

یکاره ب منم زنگ بزنن بگن دوست دختر پسرتم محل نمیدم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

والا همینقدر که چیزی بارت نکرده برو خداروشکر کن

گوشی رو گرفتی گفتی دوست دختر پسرتم؟؟ اینجا ایرانه ها 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نباید یادمون بره ایران کشور سنتی هست 

هلند نیستی که میگی گوشی رو بده مامانت حالشو بپرسم  اونم قشنگ بگیره با ذوق بگه  از آشنایی باهات خوشبختم عزیزم!!!!!!

توهمه جای دنیا آشنا شدن پسریا دخترشون با ادم خوب خوشحالشون میکنه و یه گام به جلو محسوبش میکنن اما اینجا وحشت میکنن حتی خواستگاریم میان سنتی هم بیان  بعد مادرخواهره  حسشون به سرقت رفتن پسرشونه حتی خودمونم ته دلمون همینیم اینجوری که دیگه واویلا

یه خانم اینجا سه روز سایت رو به خاک و خون کشیده بود که چرا برادر سی و چهارسالش میخواد با یه دختر خانم ازدواج کنه که فرزند طلاقه !!!!!!اینجا ملت خودشونو صاحب بچه ها و خواهر برادرشون میدونن دید نرمال به نسبت های خانوادگی وجود نداره نباید خودمونو گول بزنیم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا باید بد حرف بزنه ؟؟ دوستی دیگ خیلی چیز عادیه

برای شما عادیه برای خیلیا هنوز عادی نشده

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نمیدونم ولی منم بودم شاید بدم میومد 

خیلی جذاب نیست واسه کسی این خودشیرین بازی ها

خانواده ی ایرانیه دیگه با دید خوبی به دوست دختر پسرشون نگاه نمیکنن این یه واقعیته

لیاقت نداشت

نه عزیزم جنابعالی خیلی هول تشریف داشتی 

فرهنگ خانواده ها باهم فرق می‌کنه ب نظرم خودتو بی ارزش کردی یکم خودتو دست بالا بگیر برا خودت ارزش قایل شو 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
عادیه ؟؟؟؟ نه والا شاید برای شما عادی باشه چند سالتونه ؟

اینجا نینی سایت است 🤣