2777
2789
عنوان

دکتر ترمیم بینی خوب معرفی کنید

138 بازدید | 19 پست

سلام لطفا بدون تبلیغ یه دکتر ترمیمی خوب و با انصاف معرفی کنید واسه عمل کامل نمیخوام فقط برای کار سطحی حتی سرپایی. چون بودجه عمل دوباره رو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار عمل اولشونم خوبه؟

اصن کلا دکتر بی نظریه.من خودم پیشش عمل نکردم پیش کس دیگه عمل کردم چون وقت نداشتم صبر کنم تا نوبتم شه.ولی اگه وقت داشتم قطعا میرفتم پیشش واسه عمل اول هم

برو اینستا ببین خودت

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

دماغت چیشده میخوای ترمیم کنی؟

من ده سال پیش عمل کردم چند ماه بعد عملم که بادش نشست از اون زایده استخوانی کنار بینیم پیدا شد یه بارم پیش دکترم رفتم گفت بیا سوهان بکشم برات ولی همون روز تو مطبش دیدم هیز بازی درمیاره دیگه نرفتم پیشش گفتم یا به مرور محو میشه یا بعدا ترمیم می کنم پره های بینی هم هنوز رد بخیه هست و معلومه  انقدر دیگر از عمل دوباره و دردسراش کلافه بودم نرفتم تا الان که خیلی زیاد شده هزینهفقط میخواد یه سوهان بکشه و اون پره های بینی که بازن رو بخیه ریز بزنه. 

شاهین فتح سامیکارش عالی. ولی پول زیاد میگیره

مشکل من پوله و هم وقت ندارم تو عمل کنم یکی باید بهم برسه کار سنگین نکنم همین الانشم من دارم از یه بیمار تو خونه مراقبت می کنمپس عما کامل برام ممکن نیست

سلام ببخشید یه جا دیدم نوشتید برا آلرژی واکسن زدید خواستم ببینم درمان قطعی شدید یا نه برگشته

تا یه حدی خوب میشی وقتی که طول درمانت تموم بشه مال من ۴ سال بود ولی خیلی زیادش دست خودتونه و سبک زندگی تغذیه ورزش دوری از عوامل محرک و هوای پاک.  من بعد از درمانم کمی الرژیم مونده بود که با ورزش و پیاده روی در هوای پاک کوه سعی کردم ریه هامو تقویت کنم ورزش هوازی سیستم ایمنی رو تقویت میکنه بهت قول میدم کلا ریشه کن بشه

تا یه حدی خوب میشی وقتی که طول درمانت تموم بشه مال من ۴ سال بود ولی خیلی زیادش دست خودتونه و سبک زند ...

مرسی عزیزم من برای پسرم می‌خوام ده سالشه و امسال اردیبهشت اولین بار به شدت شد

مرسی عزیزم من برای پسرم می‌خوام ده سالشه و امسال اردیبهشت اولین بار به شدت شد

کودکان زود خوب میشن و طول درمانشون هم کمه برادرزادمدده سالش بود رفتوکلینیک الرزی واکسن دادن واسه چند ماه زد زود خوب شد واسه سن بالا طول درمان زیاده. کودکتون هم اگر بزاری هر روز بدو بدو کنه رویهرهاش بزرگ و تقویت میشه مثلا اخر هفته برین بیرون شهر که هواش تمیزه  بدوئه یا کوه برین خیلی خوبه قوی بار میاد. نمی بینی این بچه روستایی ها چقدر قوی هستن. آلرژی محصول زندگی بی تحرک شهریه.