2777
2789
عنوان

بتا بزرگتر از ۱۰۰یعنی چی ....

1059 بازدید | 24 پست

واقعا حاملگیه یا خطر خارج رحمی و مولار داره..امروز سی و هشتپریودی از بتا اچ سی جی دادم....دوتا هم فیبروم اینترا مورال..دکترم دکتر نصر تهرانن ومن شهرستانم تا وقت بگیرم برم دق میکنم.سنمم ۳۷هست...سفر پنج ساعته برام بد نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمههههه...پریودام بین ۲۸تا سی روز متغیره

نه عزیزم این عدد که زدن عدد بتات نیس نوشته بیشتر از صد یعنی بالای ۱۰۰ مثبته تیتر بتا نبوده ازمایشت باید تیتر بدی تا معلوم بشه چنده عدد بتات

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

محبوبه جون ینی میشه امیدوار بود؟یا تابرم نوبت بدم همینجا برم پیگیری کنم از دوم که دقیقه رو بدم بعد برم....چیزی غیر از حاملگی میتونه باشه و مثبت بشه؟مرسی بچه ها توجه کردید استرس زیاد یادم رفت تشکر کنم

نه عزیزم این عدد که زدن عدد بتات نیس نوشته بیشتر از صد یعنی بالای ۱۰۰ مثبته تیتر بتا نبوده ازمایشت ب ...

به خانومه گفتم یه ازمایش دیگه ام هستااا اسمشو یادم رفته بود گفت نههه همین کافیه ..پس شنبه برم این ازم بدم..تو شک بدیم بااین سنو سال هنوز تصمیم نداشتم و فکرشم نمیکردم 

به خانومه گفتم یه ازمایش دیگه ام هستااا اسمشو یادم رفته بود گفت نههه همین کافیه ..پس شنبه برم این از ...

نه نياري نيست دوباره از بدي

اگر دوست داري بدوني برو تيتر بده

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
به خانومه گفتم یه ازمایش دیگه ام هستااا اسمشو یادم رفته بود گفت نههه همین کافیه ..پس شنبه برم این از ...

ازمایش همونه فقط بهشون بگو عددتیتر هم باشه

ولی نیازی نیس بدی همین هم کافیه دیگه معلوم شد مثبته مامان شدی

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
الکی نگران نشو یه ازمایش تیتر بتا بده اونا فقط گفتن بالا تر از ۱۰۰ که خوبه ولی دقیقشو که نمیدونی شما

باشه حتما تا شنبه اگه کل زندگیمو اب نبرد از گریه ..نمیدونم چرا اینقدر ترسیدم چون اینجا تنهام استرس گرفتم به مامان اینام نمیخوام بگم اگه نشد ناراحت نشه..خیلی دلشون میخواد و من بچه بد