2777
2789
عنوان

سهمیه بیست و پنج 🙂

1316 بازدید | 38 پست

بچه ها ما یکی از فامیلامون سهمیه ۲۵ داشت بعد تازه خیلی هم می خوند از تیر شروع کرده بود و حداقل ۸ ساعت میخوند ( طبق گفته خودش ) ولی دندون و پزشکی و دارو قبول نشد  

بعد بعضی ها یسری کارنامه های فیک میذارن که طرف زیست ۲ درصد زده شیمی ۰ زده ولی دندون قبول شده 

الان دارم فکر می‌کنم به نظرم این کارنامه های فیک رو می‌ذارن که مارو الکی فشاری کنن و مارو حرص بدن 

دختران مازندران🌱 کاربری دست ۳ تا دختر خاله هست😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون فامیلتون خود خودتی

سهمیه 25 درصد هم خیلی تاثیر داره شما نخوندی فکر کردی 2 درصد بزنی برات پزشکیو تو سینی میزارن

کی الان تو شرایط عادی با دو درصد دانشگاه قبول میشه اصلا؟

طرف پارسال کارنامشو نشون داد به ما همه درصداش منفییییی

امتحاناشم چندتا تجدید و بقیه در حد پاس شدن

پیراپزشکی قبول شد!

دانشگاه ازاد هم برن لازم نیست شهریه بدن 

عزیزم اون فامیلتون خود خودتیسهمیه 25 درصد هم خیلی تاثیر داره شما نخوندی فکر کردی 2 درصد بزنی برات پز ...

یه روزی باید این تهمتی که زدی رو جواب بدی 

من کاری به اینستا ندارم چون منبع موثق دارم از شرایط و کارنامه این آدما😁پس با احترام حرفتو قبول ندار ...

به هر حال خوش به حالشون🥲

یه روزی باید این تهمتی که زدی رو جواب بدی

اگه تهمته خب من ازت عذرخواهی میکنم

ولی اگه تهمت نیست حق منو امثال منو سهمیه ای ها خوردن که 4 ساله زندگی من نابود شده با رتبه لب مرز وسعم نمیرسه پزشکی ازاد برم و یکی با درصدای افتضاح پزشکی ازاد رو بدون یک ریال هزینه تموم میکنه...

من کاری به اینستا ندارم چون منبع موثق دارم از شرایط و کارنامه این آدما😁پس با احترام حرفتو قبول ندار ...

فقط میشه منبع موثق ات رو بگی 😂

اگه تهمته خب من ازت عذرخواهی میکنمولی اگه تهمت نیست حق منو امثال منو سهمیه ای ها خوردن که 4 ساله زند ...

ایشالا هم تو قبول بشی 

هم من 

هم همه ی کنکوری ها 

ولی تنها چیزی که آرومم می‌کنه این هست که سهمیه دار ها جای کسی رو نمی گیرن چون ظرفیت جدا دارن 

ایشالا هم تو قبول بشی هم من هم همه ی کنکوری ها ولی تنها چیزی که آرومم می‌کنه این هست که سهمیه دار ها ...

😐😐😐😐

یه حرفی بزن یکم منطقی باشه…البته این حرف تو نیست چیزیه که تو گوش همه خوندن وای یکم با خودت روراست باش

وقتی طرف با رتبه بالای ۱۰۰هزار با سهمیه میشه ۱۵هزار داره جای کسیو میگیره که واقعا حقش اون ۱۵۰۰۰بوده…پس نخیر ظرفیت جدا ندارن…اتفاقا رتبه اشغال میکنن

😐😐😐😐یه حرفی بزن یکم منطقی باشه…البته این حرف تو نیست چیزیه که تو گوش همه خوندن وای یکم با خودت ر ...

نمی‌دونم والا یکی از موسسه های کنکوری توی تلگرام گفت