2777
2789

دوستای قشنگم یه تجربه دارم خیلی گرون بدستش آوردم بابتش چه هزینه هایی که ندادم ...

یک کلام : 

اگر میخواین با همجنس خودتون رابطه برقرار کنین رابطه ادامه بدین یا با همچنین غیر همجنس خودتون میخواین ازدواج کنین نامزد و... 

اول از همه ببینین چه رفتارهایی خودش با خودش داره دقیقا همون الگو رفتاری ذهنی با شما داره؛ شماهم سعی کنین حداکثرش داشته باشه درسته همه ما کامل نیستیم ولی لاقل بالا ۶۰ درصد رفتار سالم با خودش داره قطعا انتخاب خوبی برای موندن کنارتون داره باهاش موفق هستین ؛ در مقابلش هم خودتون هم همینطور باید باشین که اونم شمارو انتخاب کنه کاملا رابطه دو طرفه ...

مثلا ... برای انتخاب همسر اگه میبینین یه آدم سست عنصر با هر دختری سریع وا میده . این رفتار خیلی بدی که داره دقیقا همین رفتار توی دنیا باهاش تکرار میشه دقیقا یک زن با اصالت قوی با این مرد نمیمونه یک دختر شبیه خودش باهاش میمونه سست عنصر ...بعد مرد میگه همه زنا اینطورن فلانن خوب دنیا عکس العمل کارته و تمام ✔️ 

کسانی که تجربه عمیق دارن میدونن من چی میگم 

وسلام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نکته خیلی مهم:

هیچوقت معیارهاتون رو برای طرف لو ندین

چون اینجوری، یه فیلمنامه کامل دادی بهش تا برات نقششو بازی کنه. بعد که خر شدی، میفهمی چی بوده و چی نشون میداده

اگه ازتون معیار پرسید، بگید صداقت. خودت باش 

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
چشم ی نظر بده راجب اختلاف سنی ۱۳سالاگه همه چیشو عالی در نظر بگیریم بنظرت ارزش داره انرژیمو بزارم برا ...

۱۳ سال عالیه من مورد داشتم اتفاقا 

گلم ببین رفتارش الگو رفتاریش با خودش چطور حداکثر اون سطح نرمال جهان داره یا نه اگر بود که مبارک به سلامتی اگر نبود که ادامه زندگیت 

چشم ی نظر بده راجب اختلاف سنی ۱۳سالاگه همه چیشو عالی در نظر بگیریم بنظرت ارزش داره انرژیمو بزارم برا ...

ده سال دیگه تو اوج جوونیته و اون آغاز پیریش

اینم حساب کن

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜
ده سال دیگه تو اوج جوونیته و اون آغاز پیریشاینم حساب کن

من ده سال دیگه میشه ۳۴اون میشه۴۷

اگه اینجوری حساب کنیم که من الان ۳۴سالم باشه و هموز مجرد باشم بعد ی خاستگار ۴۷ساله بیاد برام بنظرت بازم سنش خیلی زیاده؟اخه من خیلیارو دیدم بالای سی سال اینجوری ازدواج کنن و اختلاف سنیشون ب چشم کسی نمیاد میگن خب دختره خودشم دیگ سنش زیاد بود توقع داشت چندساله بیاد بگیرش ولی وقتی تو دهه بیست با همچین اختلاف سنی ازدواج کنیم خیلیه برا بقیه

نمیدونم منظورمو متوجه شدی یانه😂

من ده سال دیگه میشه ۳۴اون میشه۴۷اگه اینجوری حساب کنیم که من الان ۳۴سالم باشه و هموز مجرد باشم بعد ی ...

عزیز دلم نظر دوستان محترم ولی اشنا بشو با فرد مقابلت اگر صفات اخلاق مناسب داشته باشه ناشکری کنی پیامد ناشکریت میاد تو زندگیت آدمای نامناسب طیش جذب میکنی