2777
2789

ما هم دو تا همین ماه عروسی داشتیم پشت سر هم خیلی خوب بود 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی رفتم پشمام ریختتتتتت به عروسی رویاییییی که هیچی کم نداشت رو دستش تو خارج هم نیس😐

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

من حقیقتا چون عروسی نداشتم عقده ای شدم عروسیای مردمم میرم عصبی میشم، چون من ذاتا ادم حسودی نیستم و دلم نمیخواد تو عروسی مردم غم داشته باشم ، ولی دست خودم نیست با لینکه میگم و‌میخندم یه غم عمیق میاد تو وجودم هرموقع عروسی دعوت میشم

حَسبی الله💫🍃

من از عروسیای تو خونه خوشم نمیاد. فامیلای مامانم همشون تو خونه میگیرن. توقع هم دارن از اول تا آخرش برقصم و لباس قری هم بپوشم.. من نمیتونم با ارگ لباس قری بپوشم و برقصم. خیلی هم گرمایی ام تا آخرش میمیرم...اگرم اینکارو نکنم بعدا گلایه میکنن. نمیدونم چیکار کنم. تو فکر اینم که کراپ با شلوار بگ بپوشم بجای لباس قری

عروسی های قدیم خیلی خوب بود شام زرشک پلو با مرغ میدادن آخ ک چ عطر و طعمی داشت بعد تو اون پولدارا شام جوجه بود با چه ذوقی پچ پچ میکردیم واااااای شام جوجه دارن با ماست موسیر هی یادش بخیر