حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
من طرفدار طب سنتیم و درمان گیاهی،چند سال پیش سر دردهای عجیبی داشتم و پیش هر متخصص مغز و اعصاب رفتم از ام آر آی بگیر تا نوار مغز و...یکی میگفت میگرن یکی میگفت سینوزیت یکی میگفت استرس و...خلاصه جونم براتون بگه رفتیم تو ی روستایی اطراف قزوین ی پیر زن مهربونی بود و از دماغم محکم فوت کرد و ی چیز گردی از دهنم پرت شد بیرون،گوش شیطون کر خوب خوب خوب شدم
حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟ آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
خانما توی طب اسلامی بحث سر پیشگیری از بیماریه ودرمان هم داره برا همه بیماریها اگه بتونیم کلاسا طب را بریم ویادبگیرم علاوه بر شناخت مزاج خودمون وافراد خونواده میتونیم به عنوان مادر خانواده خانواده را از ابتلای بیماری حفظ کنیم