2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بين اين دوگروه دعوا نشده بود😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من طرفدار طب سنتیم و درمان گیاهی،چند سال پیش سر دردهای عجیبی داشتم و پیش هر متخصص مغز و اعصاب رفتم از ام آر آی بگیر تا نوار مغز و...یکی میگفت میگرن یکی میگفت سینوزیت یکی میگفت استرس و...خلاصه جونم براتون بگه رفتیم تو ی روستایی اطراف قزوین ی پیر زن مهربونی بود و از دماغم محکم فوت کرد و ی چیز گردی از دهنم پرت شد بیرون،گوش شیطون کر خوب خوب خوب شدم

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

طب مدرن.

اگه طب سنتی جواب میداد چرا اون زمان همه میمردن از بیماری های پیش پا افتاده؟

حالا که راه درمان همه بیماری ها شناسایی شده، طب سنتی هم با روش های غیر معتبرش میگه منم بلدم اینو درمان کنم!

این نظر و عقیده من بود.

طب مدرن. اگه طب سنتی جواب میداد چرا اون زمان همه میمردن از بیماری های پیش پا افتاده؟ حالا که راه د ...

طب ابوعلی سینا هنوز که هنوزه جواب میده

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}

خانما توی طب اسلامی بحث سر پیشگیری از بیماریه ودرمان هم داره برا همه بیماریها اگه بتونیم کلاسا طب را بریم ویادبگیرم علاوه بر شناخت مزاج خودمون وافراد خونواده میتونیم به عنوان مادر خانواده خانواده را از ابتلای بیماری حفظ کنیم