2777
2789
عنوان

صاحب کارم💔

400 بازدید | 17 پست

چرا دنیا اینقدر با من بده 😭 اینهمه زحمت بکش یه دختره از خدا بیخبر اومد برای رییس دلبری کرد باعث شد من از کار بزنم بیرون همه تلاششو کرد جای من بشینه خدا از هردوتاشون نگذره قلبم آروم نمیگیره..

🤍

اححححح خیلی زمونه بدی شده همه فقط ب فکر اینجور چیزان 

دیگ اگهی های کار هم اگهی کار نیستن فقط اگهی دوستی و اینجور دلخوشی هاس .

منم اعصابم خرد میشه از این جور چیزا. چون دیگ کاری نیس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی من همیشه سوالم این چرا وقتی صاحب کارتون مجرد و شرایطش خوبه خودتون سعی نمیکنید مخش بزنید ؟😂اینو ...

چرا باید اینکارو کنم وقتی بدترین ضربه ها رو از مردا خوردم و الان میخوام سر پای خودم باشم من هدفم کار بود نه خوشرگذرونی ولی مردم چیز دیگه ای می‌خوان خسته ام خیلی 💔

🤍
چرا باید اینکارو کنم وقتی بدترین ضربه ها رو از مردا خوردم و الان میخوام سر پای خودم باشم من هدفم کار ...

سعی کن خودت یه مهارتی یاد بگیری و برای خودت کار کنی تا برای همیشه راحت بشی

چرا باید اینکارو کنم وقتی بدترین ضربه ها رو از مردا خوردم و الان میخوام سر پای خودم باشم من هدفم کار ...

👀دوست من نامزدیش با پسر خالش بهم خورد اوج شکست عشقی 

یکم دلبری کرد واسه صاحب کارش😂

تو شرکت پانزده نفره 

مخ طرف زد 

😂حالا هر ماه میرن ایتالیا 

و مسافرت خارجی 

بهترین شرکت معماری 

😂واقعا عکساش میبینم میفهمم یه وقتایی دلبری کردن هیچ عیبی نداره 

اکانت واگذار شد .

👀دوست من نامزدیش با پسر خالش بهم خورد اوج شکست عشقی یکم دلبری کرد واسه صاحب کارش😂تو شرکت پانزده نف ...

واسه کسی که دنبال خوش گذرونیه ولی امیدوارم دلبریای این دختر نتیجه نده به بدترین شکل ممکن تلافیش سرش دربیاد

🤍
واسه کسی که دنبال خوش گذرونیه ولی امیدوارم دلبریای این دختر نتیجه نده به بدترین شکل ممکن تلافیش سرش ...

نمیدونم چند سالت 

ولی یه وقتایی حوالی 30 سالگی میفهمی چقدر اونجور ادما کار درست انجام دادن و همونا خیلی عزیز ترن

اکانت واگذار شد .

نمیدونم چند سالت ولی یه وقتایی حوالی 30 سالگی میفهمی چقدر اونجور ادما کار درست انجام دادن و همونا خی ...

۳۰ سالمه قصد ازدواج ندارم از مرد جماعت هم متنفرم از بچگی ضربه خوردم ازشون دنبال اینم مستقل بشم و سرپایی خودم باشم که ازین وضعیت بیام بیرون ولی دارم اسیر هوسبازیای اطرافیان میشم کار پیدا کردن به این راحتی نیست تو این دوره زمونه اکه اهل تن فروشی نباشی راهت نمیدن 

🤍