2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه سوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 71 پست

ببین عزیزک خیلی ریسکه

من خودم دوتا دختر داشتم سومی با رژیمو اینا پسر شد الان چند سال میگذره هر روز خدا رو شکر میکنم بابتشون.... 

ببین اگه شانست سومی پسر بشه خیییییلی مزه میده 

ولی خب همین رژیمو دوستمم گرفت و سومین بچش دختر شد باز... به نظرم خدا باید بخواد

ببین عزیزک خیلی ریسکهمن خودم دوتا دختر داشتم سومی با رژیمو اینا پسر شد الان چند سال میگذره هر روز خد ...

دقیقا گلم خدا حفظشون کنه هرسه گلتو یه سوال میتونم بپرسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا دختر دارم و اگه ثروت بیل گیتس هم داشته باشم عمرا عمرا عمرا دیگه بچه نمیارم..وای بچه حوصله روحیه اعصاب انگیره جسم سالم همه اینارو میخواد‌‌

وضع مالیت در چ حده اسی؟مثلا حقوقت بالای ۳۰تاست ؟خونه ماشین داری

عزیزی .....گلم دکترت بیشتر بهت دارو میداد یا رو غذا مانور میداد هم به شما هم همسرتون

ببین بزار همه چیو مو به مو برات تعریف کنم شاید به دردت بخوره

راستش من بعد از دختر اولیم که به دنیا اومد دنبال این بودم که دومی حتما پسر بشه یه ذوقی هم داشتم... بعد پرسون پرسون دنبال دکتر زنان بودم که تعیین جنسیت هم انجام بده... خلاصه رفتمو یه سری رژیم بهم داد و گفت تا دو سه ماه از این خوراکیا بخور و یه سری خوراکیا هم ممنوع بود.... بعد بهم گفت از داروخونه تست ال اچ بگیر (کیت تخمک گذاری) و گفت از روز 12پریودیت تست رو شروع کن تاااا روزی که تست مثبت بشه گفت هر وقت تست مثبت شد اقدام کن (دیگه دکتره منو متوجه نکرد که باید هر دو تا خط تست پررررررنگ باشه😐) منم که فک میکردم مث تست بارداریه که اگه کمرنگ باشه هم مثبته😏

بعد گفت دوش واژینال بگیر و توش جوش شیرین و آب بریز و خودتو بشور... گفت موقع اقدام شما به ارگاسم برس اگه نرسیدی هم مشکلی نیس😐

آقا ما سه ماه رژیمو رعایت کردیم و تست ال اچ هم گرفتیم روز 12پریودی یه خط افتاد روز 13 دوتا خط که بالایی پررنگ و پایینی کم رنگ بود ولی هر دو خط واضح مشخص بود که به دکترم زنگ زدم گفتم دوتا خط افتاده گفت همین امشب اقدام کنین (دیگه دکتره بی سواد به من نگفت که باید هر دو خط پررررررنگ باشه😐) 

خلاصه بچه ی دوم ما دختر شد... البته عشقمه و خیلی هم پرروزی مهربونه 

بعد از چند سال دیدم هر کاااااری میکنم نمیتونم از فکر پسردار شدن بیام بیرون مخصوصا اینکه خونواده ی شوهرم همه پسردوست بودن و گاهی نیش و کنایه هم بهم میزدن 

خلاصه شروع کردم کتاب خوندن و تحقیق کردن راجب همین موضوع و فهمیدم ای دل غافل ما باید دقیقا روز تخمک گذاری اقدام میکردیم و اینکه از قوی بودن اسپرم همسرمم مطمئن نبودم چند جا دکتر زنان رفتم که ناامیدم کردن و بهم گفتن رژیمو این حرفا چرته و شانسیه وکسی که دوتا دختر داره احتمال اینکه سومی هم دختر بشه زیاده... ولی من باز دست از تلاش برنداشتم 

همسرمم یه آزمایش اسپرم داد که معلوم شد که اسپرمش واسه پسردار شدن مناسب نیس 

خلاصه واسش آمپول گونادوتروپین و یه سری قرصای تقویتی و قرص ویتامین ای و.... نوشت و استفاده کرد... از طرفی هم غذاهای مقوی و گرم خوردیم تا اینکه خداروشکر نتیجه داد

به من فعلا پروژسترون داده و چندتا دارو واسه عفونت یه کوچولو عفونت داشتم و سونو و ازمایش نوشته که انج ...

اره به منم پروژستورن داده بود... عفونت هم محیط رحمو اسیدی میکنه و خوب نیس... 

پس مهمترینش اقدام در روز تخمک گذاریه و قوی بودن اسپرم همسر