2777
2789
عنوان

شوهرم باهام بد حرف میزنه

758 بازدید | 31 پست

کلا یه مدلیه باهمه بد حرف میزنه..نه که فحاشی کنه ها با ادبه،اما یه جوری باهام حرف میزنه انگار خودش خیلی بافهم و کمالاته و من هیچی..همیشه هم غر میزنه یکسره غر غر غر

چرا قطره های بچع رو ندادی؟چرا بغل نمیکنی بچه رو که جیغ نزنه؟و.....بیشترم سر بچه

واقعا اعصاب برام نمونده همشم سر جیغ زدنای بی مورد و الکی دخترم چرا من باید تنبیه بشم؟

اصلا هم محبت نداره ماهی یک بار هم رابطه نداریم تا بغلش نکنم بغلم نمیکنه

همیشه شکایت میکنه ازینکه فکرش درگیر قسط و قرض و اسباب کشی تازه کردیم یعنی با بچع کوچیک صاحبخونه گفت برید..خونه خودمون خریدیم اما هنوز تحویلش چنذ ماه دیگست..مجبور شدیم وسیله هامونو بذاریم تو یه پارکینگ اجاره ای خودمون بریم خونه خواهرشوهرم زندگی کنیم فعلا تا خونمون آماذه بشه

شوهرمم همه کارای اسباب کشی رو انجام داد چون دخترم نمیذاره کلا دنبال سرم جیغ جیغ..شوهرمم ازجیغ بچه بدش میاد

بچه ها واقعا دیگه کشش ندارم به غرغراش دوس دارم جدا شم،نمیدونم چطور مطرح کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو حوصله بچه و جیغشو نداری چرا موافقت کردی با بچه دار شدن؟!

آخه دخترم خیلی جیغ میزنه فکر نمیکردیم بچه ها انقد جیغ بزنن

من گوشامو میگیرم وقتی جیغ میزنه شوهرم تحمل نمیکنه الساعه هرچی میخواذ میگع بهش بده

دقیقا با سیاست مثل خودش صحبت کن باهاش. طوری نشه که عادتت بشه و کپی اون شی. هم قد خودش بشو بعد ازش بزن بالاتر. خودش عقب نشینی میکنه. مثلا میدونی الان ممکنه سر یه چیزی مثل همیشه غر بزنه، تو پیش دستی کن از چیزای کوچیک شروع کن غر زدن

درکت میکنم

علی الخصوص اون تیکه غر غرو بودن و ایراد گرفتنشون

خودش سرتاپا ایراده دهن من و دختر نوجوانم رو سرویس کرده

اه اه اه 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
الان دوتاتون تو فشارین چرا باید حرف جدایی و زد

چون درکم نمیکنه چون فک میکنه اونکه فکرش درگیره منم راحت پام رو پامه..به خدا بچع داری ساده نیست من برای یه سرویس بهداشتی رفتنم باید با دخترم برم یه بار نرفتم کلشو کوبیده بود به در قرمز قرمز شده بود..😔من عصبی شدم قبول دارم اما اون چرا بدترش میکنه..چرا بهم بدتر استرس و ناراحتی میده عوض اینکه کنارم باشه

دقیقا با سیاست مثل خودش صحبت کن باهاش. طوری نشه که عادتت بشه و کپی اون شی. هم قد خودش بشو بعد ازش بز ...

عصبیه متاسفانه،آخرین بار کنترل رو پرت کرد شکست بعد اون یه بار گوشیشو شکوند..منم خودمو زدم..عصبی که میشم پانیک میشم

حالم بدمیشه..تو نامزدی انقد دعوا داشتیم..بارها خواستم جدا شم ترسیدم..نمیدونم از چی اشتباه کردم

مردا تمرکزشون و فقط میتونن بزارن رو ی چیز فعلا درگیره خونه هس

مردا چطور وقتی فکرشون درگیره دوستشون که سالی یه بار زنگ میزنه کارش گیره بهشون زنگ بزنه بیا فلان جا میاد..با خوشحالی و روی باز و خنده،با من بد حرف میزنه من اصلا باهاش کاری ندارم دقیقا عین پرستار بچع و کلفتشم..یه خطا ازم سر بزنه توبیخ بشم