2777
2789

من این موضوعو تاپیک زدم ولی کاربرا گزارشش دادن مشکلتون با متن من چی بود؟

این موضوع مال زمان مجردی منه و امشب با رفتار عموم داغش برام تازه شد. زمانی که مجرد بودم ، دخترعموی متاهلم دوست پ.س.ر داشت زمانی که داشت گندش بالا میومد اون و عمه هام ازم خواستن جلوی همه به خصوص شوهر دخترعموم گردن بگیرم و بگم اون دوست پسر من بود ولی من قبول نکردم چون حفظ ابروم برام مهم بود من که نباید پاسوز گندکاریا بقیه بشم اینم بگم من ی عموی مجرد دارم اسمش علی هست باهم خیلی رابطه خوبی داشتیم و خیلی دوسم داشت بینهایت با لحن مهربونی باهام حرف میزد که هنوزم یادم میاد دلم تنگ میشه برا اون موقع ها ، خلاصه عمه هام طرف دخترعمومو گرفتن و گفتن به همه اون دوست پ س ر من بوده و من دارم میندازم گردن دخترعموم تا از حسادتم زندگیشو خراب کنم چون عمه هام طرف دخترعموم بودن عمو علی هم حرفشونو باور کرد و از اون سال دیگه با من رابطشو قطع کرد امشب مهمونی دعوت بودیم قبلش بهش زنگ زدم باهام سرد حرف زد و تو مهمونی حتی جواب سلامم به زور داد ولی در عوض با همون دخترعموم خیلی خوب بود مثل پروانه دورش میچرخید و من امشب خیلی دلم شکست🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم یجوری تو خلوت بحث و میکشوندم وسط و صداهارو ضبط میکردم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

پس دیگه زنگ نزن بهشونمهمونیاشون نروچرا هنوزم باهاشون در ارتباطیپدر مادرت چیکار کردن

مامان بزرگم دعوت کرده بود بخاطر همین رفتم 

مامان بابام حرف منو باور کردن