2777
2789
امیدوارم ک اینطور باشه چون واقعا خیلی اذیت شدم اون‌خونه. حالت روحیم کلا بهم ریخته شده بود افسرده داغ ...

ان شالله درست میشه روزای خوبی در انتظارته مامان خوشگل برام دعا کن اگه مشکلت درست شد موقع درد زایمان دعام کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بنظرت چقد طول میکشه باردار بشم ؟ این ماه دوم اقداممه😢

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

ان شالله درست میشه روزای خوبی در انتظارته مامان خوشگل برام دعا کن اگه مشکلت درست شد موقع درد زایمان ...

چشم حتما عزیزم😘😘 تاپیکت سیو میکنم گم نکنم ب امید خدا همه چی حل شد میام بت میگم باشه براتم کلی دعا میکنم دلت شاد لبت خندون روزگار ب کامت همیشههه خوشگلم❤️❤️🌹🌹🥰🥰

چشم حتما عزیزم😘😘 تاپیکت سیو میکنم گم نکنم ب امید خدا همه چی حل شد میام بت میگم باشه براتم کلی دعا ...

ان شالله زندگیت روبه راه بشه عزیزم لحظات شیرینی داشته باشی

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

ان شالله زندگیت روبه راه بشه عزیزم لحظات شیرینی داشته باشی

قربون شما مهربوونم❤️🫂🥹 برای همه زوجاااا انشالله زندگی خوبی داشته باشن و هیچ غمی تو دل هیچکی نباشه ممنون بایت دعای زیبات خوش قلبم🥰