من زبان درس میدم اموزشگاه ولی حقوقش خوب نیس منم علاقه ندارم به تدریس الان دوره تکنسین داروخانه دارم شرکت میکنم میخوام تموم ک شد از اموزشگاه بیام بیرون بعد برم دنبال کاراموزی بعدم کار
ولی اکثرا میگن واسه کاراموزی میگیرنت بعدم میگن برو ب سلامت😐10_12 تا داروخانه اطرافمون هست ک پیاده هم میشه برم حتی حاضرم پول تاکسی بدم یکم دور ترم برم ولی میترسم از این رونده از اون ور مونده بشم
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
میترسم برم سر کار دعوامم کنند بگن چقدر بی عرضه آیید باورن میشه به خاطر ترس امنمیرم
نعنا دیگه بوی نعنا نمیدی …. بی بی یادته گفتم نامزد کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد یه دریاخون شد از غضه بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون حالا اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️🩹 عاشق پروفایلمم
سلام عزیزم خوبیبچه ها منو روانی کردن امروزدارم فکر میکنم اینده ام چی میشه سیندرلا رفتم اموزشگاه ، نا ...
سلام گل
نامادری سفید برفی و خوب اومدی😂😂😂😂😂😂وای
اولین جلست بود مگه؟
اگر فمیلی ان که بزرگن عقلشون میرسه من کیدز زیر 7 سال داشتم روزی ی ژلوفن بعد کلاس مینداختم بالا😂
پارتی میخواد مگه کار پیدا میشه خسته شدم منم عزیزم خود. انجمن پرستاری معرفی می کنه کجا بری من پارسال ...
خب شما از ترس نرفتید دنبالش بخاطر کمبود کار نیست ک بیکارید پس
خب شما از ترس نرفتید دنبالش بخاطر کمبود کار نیست ک بیکارید پس
رفتم کلی داروخانه
هیجا کار ندادن
من حتی سر تیچر شدنم بدون سابقه کار و بدون پارتی اولین اموزشگاهی که رفتم استخدام شدم یعنی میتونم خودمو ثابت کنم