2777
2789
عنوان

میخوام از فردا عوض بشم

118 بازدید | 9 پست

این من برام سودی نداشت خیلی خوب و بساز بودم هیچ به فکر خودم نبودم ب کلی خودمو فراموش کردم همسرم قدرمو ندونست همش زخم زبون و بد و بیراه و اذیت 💔💔حتی از خانوادمم خوردم الویت خودتون باشید بعد ۲۵سال سن دیر فمیدم نمیدونم خلاصه فمیدن و تصمیم گرفتم برای خودم ارزش بیشتری قائل باشم حتی پدرم ی بار نیومد بپرسه دخترم چته😊ولی کافیه دستش پاش درد بگیره از استرس میمیرم حس میکنم برای همه بیشتر از خودشون ارزش قائل میشم و صدمو میذارم و محبت میکنم ....

25 که سنی نیست دختر :)💗

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب تقصیر تو نیست رو بخون 

رود مجتبی شکوری توی برنامه پادکست رو گوش بده 

جافکری رو توی برنامه پادکست گوش بده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن