2777
2789
عنوان

بیا از خز بازی های دوره نوجوونی و عشق عاشقی های تباهتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 66 پست
اسکلن بقرآن ... کلیم ادعاشون میشه که با نسلای قبل فرق دارن و بیشتر میفهمن

الان بدتر شدن دوره ما ته رویاهاشون داشتن مثلا عکساشون یا کلیپاشون اینا بود درسته ک لزدواج رو تصور میکردن ولی ته دلشون میدونستم فقط یه رویا میمونه ولی الان میرن قشنگ تو پیج پسره بهش ابراز علاقه میکنن یه حرفایی میزنن ادم خجالت میکشه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
نچ عشق اول ی چیز دیگس😂😂😂ولی خدایی کراشه😁میشینم پیش نامزدم میگم لی مین لو کراشم بود و این چیزا او ...

🤣🤣🤣خواهر این یکی از کراشام بوده🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان بدتر شدن دوره ما ته رویاهاشون داشتن مثلا عکساشون یا کلیپاشون اینا بود درسته ک لزدواج رو تصور می ...

فقطم ما ایرانیا نیستیم ی دختره نمیدونم کجایی بود ن.ود فرستاده بود برا یکیشون :| فک کن پسره بلاکش کرده بود به پلیس خبر داده بود 

داریم ب کجا میریممم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
بده مگه

نه منظورم اونایین که میگن بزرگ بشی چمیدونم عقلت میاد سرجاش و این حرفا

ربطی ب سن نداره علاقه علاقست فقط ادم پخته تر میشه

اسکلن بقرآن ... کلیم ادعاشون میشه که با نسلای قبل فرق دارن و بیشتر میفهمن

نمیدونم سوگنگ یوتیوبر رو میشناسی یا ن اون قشنگ بخاطر علاقه دخترا بهش اومد بالا پولدار شد یه ویدئو گرفت ک دخترا با یه جمله مخشو بزنن نمیدونی چی میگفتن ک ادم از خجالت اب میشد مثلا یکیش این بود کاش رادیکال بودی زیرت بودم😐

نه منظورم اونایین که میگن بزرگ بشی چمیدونم عقلت میاد سرجاش و این حرفاربطی ب سن نداره علاقه علاقست فق ...

اها اون ک اره من هنوزم لی مین هو رو بخاطر فیلمای قشنگش دوست دارم فقط جنس علاقم فرق کرده

نمیدونم سوگنگ یوتیوبر رو میشناسی یا ن اون قشنگ بخاطر علاقه دخترا بهش اومد بالا پولدار شد یه ویدئو گر ...

وای اره میشناسمش

یوتیوبر فقط میا کوروش  

فقطم ما ایرانیا نیستیم ی دختره نمیدونم کجایی بود ن.ود فرستاده بود برا یکیشون :| فک کن پسره بلاکش کرد ...

الانم فک میکنی براشون نمیفرستن صد درصد میفرستن خود این سوگنگه هم گفته بود میفرستن

وای اره میشناسمشیوتیوبر فقط میا کوروش

منم دوسشون دارم پوتکو یه مدت دنبال میکردم ولی دیگ یه مدته نمیبینم فیلماشو رفتم تو فاز بلاین دیت اکس دیت دیدن🤣

اصلا ن.ود فرستادن تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیستتت :|

اون ک اره ولی مثلا فک کن یکی واسه دوس پسرش میفرسه خب یه درصد میگیم دوس پسرش بوده ولی این ک پسره غریبه هستش ک دسترسی هم بهش نداری

من عاشق اون آقاهه تو ۳۶۵ روز بودم البته از چهرش خوشم میومد دایرکت شو سوراخ کرده بودم😅🤣 الانم حقیقتا هفته پیش بیکار بودم نشستم سریال اغما مال سال ۸۶ رو دیدم رو الیاس کراش زدم😂😂😂😂😆😆😆😆 خدایا یه الیاس به من بدهه