2777
2789
عنوان

امشب تو‌کوچمون😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 76 پست
براش هدیه بخر مثلا اسباب بازی برو در خونشون جلوی پدر و مادرش معذرت خواهی کنخواهرزادتم ببر چون اونم ب ...

مامانش زنگ زده ب مامانم مامانم الکی گفته ن ما نبودیم از ابرو میترسه

خودم یواشکی بکشونمش یه گوشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش زنگ زده ب مامانم مامانم الکی گفته ن ما نبودیم از ابرو میترسهخودم یواشکی بکشونمش یه گوشه؟

نه

اون توری بدتر میشه پدر و مادرش بیشتر میترسن

باید بگی مامانم در جریان کار من نبوده

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بچه‌ مردم و کتک زدی؟ مامانش هنوز نیومده سراغت؟ 

من بودم حالت و جا میاوردم ک بفهمی دست رو بچه بلند نکنی،‌ میرفتی ب مادرش شکایت میکردی مگه تو هم سن و هم قد اون بچه ای؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دلم خنک شد زدیش دیگه نمیاد زنگ نمیزنه ماهم از این مورد داریم توی کوچمون خدا لعنتشون کنه ننه باباهاشو ...

😐😐😐

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

دلم خنک شد زدیش دیگه نمیاد زنگ نمیزنه ماهم از این مورد داریم توی کوچمون خدا لعنتشون کنه ننه باباهاشو ...

😐😐😐😐

چقدر سنگ دلی واقعا، اولا ک نوشته کار اون بچه نبوده بعدم بچه ان ، دوما باید ب پدر و مادرشون اعتراض کنید ک رسیدگی کنند نه اینکه سرخود حمله کنید به بچه های مردم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حالت خوبه ؟! داره میگه اشتباهی یکی دیگه رو بیگناه زدم !

خدا شماها رو نصیب گرگ بیابون نکنه 

😐😐😐😐چقدر سنگ دلی واقعا، اولا ک نوشته کار اون بچه نبوده بعدم بچه ان ، دوما باید ب پدر و مادرشون ا ...

من اشتباه خوندم فکر کردم بچه زنگ زده اسی پیداش کرده زده بعد اسی عذاب وجدان گرفته 😂😂

ولی واقعا آدمو عذاب میده 

ماهم میان زنگ میزنن میرن حتی ۳_۴ صبح ، خیلی بی فرهنگن

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙