2777
2789
عنوان

بچه وایتکس خورده

114 بازدید | 15 پست

خانما دارم میمیرم از ترس 

بچه رفته دور قوطی ضد لکه  نمیدونم خورده یا نه علاعم بچه ای ک ضد لکه خورده چیه ؟؟؟ نمیدونم درش باز کرده یا نه 

چی بدم بخوره ؟؟ 

شیررررررر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر مادر یا شیر خشک بچه ۱۸ ماهشه

وایییی

شیر پاستوریزه اینا منظورم بود

خب ببر دکتر یا زنگ بزن اورژانس بپرس

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

درش باز بود؟؟؟ درش که راحت باز نمیشه .اول باید کمی فشار بدی رو به داخل بعد بپیچونی احتمالا نخورده

دورش داشت بازی میکرد بو ضد لکه میداد نمیدونم درش باز کرده یا نه مامانم فوری رفت درش باز کرد هول شد  خالیش کرد