2777
2789
جانم بگو از لبنيات بود عرق سرد و لرز شدید و تب و ریزش وحشتناک مو بود

جانت سلامت گلم

با چه داروهایی خوب شدی

توعم موقع قرص خوردن یروز خوب بودی یروز درد داشتی؟ 

منم ریزش موووو گرفتممممممممممم فکر کردم ربطی به مالت نداره!!

اصلا زیاد تایپ کن همش بخونم تجربتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانت سلامت گلمبا چه داروهایی خوب شدیتوعم موقع قرص خوردن یروز خوب بودی یروز درد داشتی؟ منم ریزش موووو ...

خودم نگرفتم شوهرم گرفت قرص و دارو برای هیچ تاثیری نداشت یه روز خوب میشد یه روز تب می‌کرد 

تنها درمان قطعی اش امپولاش بود اسم امپولاش هم یادم‌نیست ولی بیست روز پشت هم باید امپول میزد تا خوب شد

جانت سلامت گلمبا چه داروهایی خوب شدیتوعم موقع قرص خوردن یروز خوب بودی یروز درد داشتی؟ منم ریزش موووو ...

واسه ریزش موهات حتما به دکتر بگو شوهر من که بنده خدا تا مدت ها بعدش همچنان ریزش مو شدید داشت 

خودم نگرفتم شوهرم گرفت قرص و دارو برای هیچ تاثیری نداشت یه روز خوب میشد یه روز تب می‌کرد تنها درمان ...

خداروشکر

منم از شیر گرفتم 

دیگه ازمایش نداد؟ 

قرصاش بعد امپولا ادامه داد؟ 

واسه ریزش موهات حتما به دکتر بگو شوهر من که بنده خدا تا مدت ها بعدش همچنان ریزش مو شدید داشت

من مثل خر شیر محلی خوردم بدن درد و ریزش مو شدید و دلدرد گرفتم فکر کردم از سردیه ریزش موهام طوری بود تو هر شونه چهارصد تا میومد با گریه مینشستم موهامو میشموردم

برا من خفیف بود ولی دردش زیاد بعد یکسال فهمیدم که مالته

خداروشکرمنم از شیر گرفتم دیگه ازمایش نداد؟ قرصاش بعد امپولا ادامه داد؟

یه فوق تخصص عفونی برو حتما 

بخدا یادم نیست ولی میدونم چهار ماهی هی میرفت دکتر هی سرم سوزن میگفتن ویروسه و‌نمی‌فهمیدند چشه 

شوهر منم از لبنيات محلي گرفت 

دیگه حسابی زجر کشید رفت دکتر عفونی فهیمد تب مالت امپول گرفت و خوب شد

یه فوق تخصص عفونی برو حتما بخدا یادم نیست ولی میدونم چهار ماهی هی میرفت دکتر هی سرم سوزن میگفتن ویرو ...

الهییی😞بد دردیه پای ادم انگار داره کنده میشه از جاش

رفتم پیش عفونی بستری هم شدم یک هفته الانم قرص میخورم

الهییی😞بد دردیه پای ادم انگار داره کنده میشه از جاشرفتم پیش عفونی بستری هم شدم یک هفته الانم قرص می ...

ای وای زده به پات؟ 

دختر سر سری نگیری ها حتمااااااا پیگیر اش باش خیلی دیر فهمیدی یه سال واقعا زمان زیادیه 

وای عزیزم خیلی سخته چقدر ناراحت شدم برات 🥺

یکسال من دردش کشیدم همه نوع ازمایش ام ار ای سونوگرافی برا درد شکمم دادم دکتر ارتوپد روماتولوژی تروویید عمومی رفتم مادرم میگفت وسواس گرفتی منم کار زیاد میکنم پام درد میگیره هر چی میگفتم درد من عادی نیست انگار یچی داره وجودمو میخوره باور نمیکرد😞

ای وای زده به پات؟ دختر سر سری نگیری ها حتمااااااا پیگیر اش باش خیلی دیر فهمیدی یه سال واقعا زمان زی ...

اره 

رون و زانوم مدام این یکسال درد داشت شب و روز دقیقه به دقیقه 💔

دکتر گفت خطریه احتمال زیاد استخونت عفونت کرده

یکسال من دردش کشیدم همه نوع ازمایش ام ار ای سونوگرافی برا درد شکمم دادم دکتر ارتوپد روماتولوژی ترووی ...

لعنت به این دکترا از اول یه آزمایش کلی نمیگیرن اینقدر آدمو زجر میدن 

اگه زوتر میفهمیدی که اینجور زجر نمیکشیدی

اره رون و زانوم مدام این یکسال درد داشت شب و روز دقیقه به دقیقه 💔دکتر گفت خطریه احتمال زیاد استخونت ...

🥺خیلی ناراحت شدم بخدا واقعا سخته 

دکتر به ما گفت دیگه لبنیات محلی نخرید همین پاستوریزه هام بجوشونید به بچه هاتون بدید