ميساريا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2342 عنوان مريض شدن در باردارى لطفا كمك💚مامانا 54 بازدید | 7 پست من كسي رو امشب ندارم همسرمم سفرهبه كسي هم نگفتم الانم ديرهاول سر درد داشتم امروز تبديل شد به تب و لرز و گلو دردخطرناكه تا صب صبر كنم؟ تا جايي ك تونستم ميوه و اش رشته و چاي زنجبيل ميخورم دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼 1403/07/07 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5092 چای زنجبیل تو بارداری نخور دیگه زنجبیل به شدت گرمه آب سیب خوبه استامینوفن ساده میتونی برای کنترل تب هم بخوری من زمان بارداری استامینوفن رو دکتر اجازه میداد قرص سرماخوردگی ولی نخور آب نمک هم غرغره بکن فردا هم برو دکتر نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
مرمزی عضویت: 1401/04/04 تعداد پست: 547 آره عزیزم مخصوص اگه تب داری زنگ بزن بیمارستان یا درمانگاه سوال بپرس 🤍🕊️
کودکیم عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4160 استامینوفن ساده حتما بخور تبت بالا نره. دم نوش عناب سیب بخور مایعات زیاد . اگه تبت خیلی بالاست زنگ بزن کسی وگرنه کمش با دارو میوفته
ميساريا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2342 استامینوفن ساده حتما بخور تبت بالا نره. دم نوش عناب سیب بخور مایعات زیاد . اگه تبت خیلی بالاست زنگ ب ... استامينوفن ٥٠٠ هست دزش بنظرتون بالا نيستموندم نصف كنم يا نه😩 دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
saniyeh74 عضویت: 1395/06/31 تعداد پست: 5092 استامينوفن ٥٠٠ هست دزش بنظرتون بالا نيستموندم نصف كنم يا نه😩 من ۵۰۰ استفاده میکردم مشکلی نبود متخصص زنان و مغز و اعصاب اجازتون بهم داده بودن حتی گاهی روزی سه تا میخوردم ویار سر درد داشتم نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ميساريا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2342 من ۵۰۰ استفاده میکردم مشکلی نبود متخصص زنان و مغز و اعصاب اجازتون بهم داده بودن حتی گاهی روزی سه تا ... باشه عزيزدلم خيلي ممنون اومدي دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
کودکیم عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 4160 استامينوفن ٥٠٠ هست دزش بنظرتون بالا نيستموندم نصف كنم يا نه😩 حالا مریضی بخور فقط کدیین نباشه