2777
2789

ده ساله زنشم خیلی خسیسه ولی خیلی هم پول داره....منم سیایت نداشتم این حجم از خسیس بودنشو بهتر کنم شاید رفتار من باعث شده انقد بی ارزش باشم پیشش ک هروز حرف طلاق میزنه و دل سرده ولی اونی ک ضربه خورد و ایندش سوخت و تو جوونی پیر شد من بودم ک با کارایی ک کرد با بی محبتیاش با کم گزشتناش افسرده شدم ک اصلا دیگ نمیتونم حتی لبخند بزنم ی کوه غم رو دلمه ....بچمون پنج سالشه چون همسن سالاش جایی ک میریم با گوشی بازی میکنن از بس مثل بقیه نبود عقده ای شده همیشه هرجا میرم برای گوشی مردم گریه میکنه دو ساله من زجر کشیدم هرجا رفتم با این بچه انقد ب شوهرم گفتم ولی جر دعوا کردن با بچه کاری بلد نیس گف حق نداره گوشی بخاد منم گوشیم مال هشت سال پیش کلا خرابه و نمیشع بازی کرد ....ادامه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اونهمه ک منو بچم زجر کشیدیم اگ مهمونی زفتم اگ عروسی رفتم اگ هرجا رفتم بچم چشمش ب گوشی خورد صدای گریه هاش تا اون سر شهر میرفت و با خجالت و اعصاب خورد برگشتم خونه خون ب دل شدم از دست این مرد امروز دیدم اومده خونه با ی گوشی نو گفت پونزده ملیون خریدمش خیلی دلم شکست بچم خیلی ذوق کرد گفت تو این گوشی بازی نمیریزم انقد پول دادم نمیدم دست تو

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

روی ارتباطتت با همسرت باید خیلی کار کنی. کار یک روز و یکسال نیست. باید از شوهرت شناخت پیدا کنی. به این معنی که چی رو تا چه حدی انتظار داره و براش مهمه تو زندگی. اونو پوشش بدی. و نشون بدی که چشمداشتی نداری. وقتی اعتماد کرد، اون وقت کم کم خواسته هاتو نشون بدی عزیزم

با پوست و استخون درکت میکنم پدرم همینجور بود و هست میخواد پولاشو به گور ببره

اما با وجود تمام اینا مامانم هیچوقت نزاشت کمبود حس کنم خیلی دست و پا زد تا خودش مستقل بشه و برام یه زندگی خوب بسازه خداروشاکرم که موفق شد و من همچین مادری دارم

پدر بچتو نمیتونی تغییر بدی اما لطفا مادر خوبی باش برو سرکار مستقل شو خوشبخت شو بخدا میشه

اتفاقا گوشی بدتر بچتو دیوانه میکنه گوشی اصلا خوب نیست حتی واسه ما بزرگترها چه برسه به بچه قدیما که گ ...

زمونه عوض شده همه بچه ها دارن نمیشه برای بجه نگرفت ولی خب باید ساعتای مشخص داد دستش ن مدام

زمونه عوض شده همه بچه ها دارن نمیشه برای بجه نگرفت ولی خب باید ساعتای مشخص داد دستش ن مدام

دیگه زمونه برا خارجیا بیشتر عوض نشده.؟رونالدو به پسرش نمیدونم تا ۱۲یا ۱۵سالگی حق استفاده از گوشی نداد.الانم ک داره حق اینستا داشتن نداره...دوره زمونه اشتباه داره پیش میرع

عزیزم اعتیاد آور 

دختر خودم ۱۵ سالشه بخاطر کرونا مجبور شدم براش گوشی بگیرم  

امسال گوشی ازش گرفتم بچه سه روز گریه کرد خیلی پشیمون بودم که چرا اصلا گوشی خریدم ،ولی مجبور شدم چون واقعا گوشی بسیار مضره و روی دخترم تاثیر بدی گذاشته بود از یه بچه آرام تبدیل شده بود به بچه پرخاشگر الان که یه مدت گوشی نمگیره دستش خیلی بهتر شده 

گوشی فقط از پیشرفت دورت میکنه ‌ 

بچه ها رو پررو و عصبی میکنه