دکترم یه ضدآفتاب تجویز کردن کیفیت فوق العاده ای داره اما پوستم تیره میکنه گندمی میشم بهشون گفتم یه ضد آفتاب خارجی معرفی کردن که گرون و ضد آفتاب پیکسل و ساین اسکین موندم چیکار کنم🤦♀️💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ضد آفتاب بی رنگ بگیربعد اگه میخوای کاور داشته باشه روش به Cc یاBB کرم فارماسی بزن
من پوستم خیلی حساس یه مدت سی سی کرم استفاده میکردم و پوستم داغون شد بابتش کلی هزینه کردم تازه پوستم داره درمان میشه فقط باید ضد آفتاب رنگی استفاده کنم کرم پودر و سی سی کرم و بی بی کرم نمیتونم استفاده کنم🥲
نمیدونم چون آخه شنیدم ضدآفتاب رنگی آنقدر محافظت مثل بی رنگ ندارن اکثرا هم اگه میخوان ضد آفتاب رنگی ...
این ضد آفتاب رنگی که دکتر تجویز کردن برای پوستم تیره خیلی کیفیت عالی داره من تو اوج تابستون زیر آفتاب داغ میرفتم اصلا پوستم نسوخت، لک و اینا هم نمیندازه حیف پوستم گندمی میکنه