2777
2789
عنوان

ضدآفتاب رنگی پیکسل

4022 بازدید | 9 پست

خانوما کسی ضد آفتاب بژ روشن پیکسل مخصوص پوست چرب استفاده کرده؟

پوستم سفیدضد آفتاب رنگی میزنم پوستم تیره میکنه میخوام رنگش کاملا روشن باشه

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
بی رنگشو میزنمولی از رنگیش خوب تعریف نمیکنن

دکترم یه ضدآفتاب تجویز کردن کیفیت فوق العاده ای داره اما پوستم تیره میکنه گندمی میشم بهشون گفتم یه ضد آفتاب خارجی معرفی کردن که گرون و ضد آفتاب پیکسل و ساین اسکین موندم چیکار کنم🤦‍♀️💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم یه ضدآفتاب تجویز کردن کیفیت فوق العاده ای داره اما پوستم تیره میکنه گندمی میشم بهشون گفتم یه ض ...

ضد آفتاب بی رنگ بگیر

بعد اگه میخوای کاور داشته باشه روش به Cc یاBB کرم فارماسی بزن

ضد آفتاب بی رنگ بگیربعد اگه میخوای کاور داشته باشه روش به Cc یاBB کرم فارماسی بزن

من پوستم خیلی حساس یه مدت سی سی کرم استفاده می‌کردم و پوستم داغون شد بابتش کلی هزینه کردم تازه پوستم داره درمان میشه فقط باید ضد آفتاب رنگی استفاده کنم کرم پودر و سی سی کرم و بی بی کرم نمیتونم استفاده کنم🥲

من پوستم خیلی حساس یه مدت سی سی کرم استفاده می‌کردم و پوستم داغون شد بابتش کلی هزینه کردم تازه پوستم ...

نمی‌دونم چون آخه شنیدم ضدآفتاب رنگی آنقدر محافظت مثل بی رنگ ندارن اکثرا هم اگه می‌خوان ضد آفتاب رنگی بزنن‌ قبلش حتما یه بی رنگ میزنن

بخاطر همین چون میگی دوستان آسیب دیدی گفتم شاید بی رنگ بهتر باشه برات

نمی‌دونم چون آخه شنیدم ضدآفتاب رنگی آنقدر محافظت مثل بی رنگ ندارن اکثرا هم اگه می‌خوان ضد آفتاب رنگی ...

این ضد آفتاب رنگی که دکتر تجویز کردن برای پوستم تیره خیلی کیفیت عالی داره من تو اوج تابستون زیر آفتاب داغ میرفتم اصلا پوستم نسوخت، لک و اینا هم نمیندازه حیف پوستم گندمی میکنه

خیلی لطف کردی عزیزم ممنون😘✨️

این ضد آفتاب رنگی که دکتر تجویز کردن برای پوستم تیره خیلی کیفیت عالی داره من تو اوج تابستون زیر آفتا ...

سلام عزیزم میشه بگی اون ضدآفتاب که دکترت تجویز کرد خیلی خوب بود و نمیسوختی فقط تیره بود اسمش چیه؟