2777
2789
عنوان

پسرم خودش رو می زنه

135 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من یه پسر ۵ ساله آروم و خجالتی دارم که چند ماهه هر وقت ناراحت یا عصبانی می شه یا کار اشتباهی می کنه خودش رو میزنه 

نه من نه باباش هیچ وقت رفتار خشنی نداشتیم حتی به ندرت پیش میاد دعواش کنیم و همیشه با آرامش باهاش رفتار می کنیم بین خودمون هم همینطور نمی دونم از کی یاد گرفته این کار رو کنه

یه چیز دیگه هم که ناراحتم می کنه همش بهم می گه مامان تو خوبی من بدم تو خوشگلی من زشتم تو خوب باش من بد باشم خیلی این حرفاش اعصابم رو خورد می کنه 

اولاش واکنش نشون نمی دادم هی تکرار می کرد بعدش باهاش حرف زدم که این کار خوبی نیست و اینا جدیدا خیلی عصبانی می شم و بهش تذکر می دم که کارش خوب نیست 

واقعا نمی فهمم دلیل این کاراش چیه و باید چی کار بکنم در مقابلش 

می خوام ببینم کسی تجربه مشابه داشته ؟

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

احساساتشو ببین هر وقت عصبی میشه یا خوشحال با ناراحت بهش بگو مثلا الان احساس عصبانیت اومده تو دلت ، چنتا عصبانی هستی کجای بدنته یکم فرصت بده اروم شه، بعد هر وقت حالش خوبه خوشحاله بهش توضیح‌بده که گاهی ممکنه عصبانی بشیم ولی رفتاری که میکنیم باید درست باشه مثلا زدن خودمون موقع عصبانیت رفتار اشتباهیه، احساس عصبانیت خودش میاد خودشم میره لازم نیس براش کاری کنیم، مثل احساس های دیگه ، همه میان و میرن مثل مهمونن توی دلمون، یه صدایی هم توی ذهنمونه ، برای اون صدا اسم بذارین ، منو پسرم میگیم اقای فاجعه ساز، بگو اون بیشتر وقتا تو سرمون داره حرف میزنه شلوغ کاری میکنه مثلا میگه جیغ بزن داد بزن یا خودتو بزن نباید به حرفش گوش کنی به اقای فاجعه ساز بگو حرفتو گوش نمیکنم ببینم چی میشه، خودتم تو جاری زندگی خیلی راجب احساساتت حرف بزن مثلا وقتی عصبانی میشی بگو وای الان عصبانیم میخوام داد بزنم ، قلبم تند تند میزنه ، ولی اینکارو نمیکنم چون دیگران ناراحت میشن ازین رفتار

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

من مامان نیستم وتجربه ای هم ندارم ولی یه چیزی به ذهنم رسید.شاید یه کاراشتباهی کرده وبرای همین ازخودش عصبانیه باهاش حرف بزنید ببینید چی اذیتش میکنه گفتی اصن دلم خواست بچلونمش🥲❤️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساساتشو ببین هر وقت عصبی میشه یا خوشحال با ناراحت بهش بگو مثلا الان احساس عصبانیت اومده تو دلت ، چ ...

چقد حرفای شگفت انگیزی میزنید مامان بودن یه چیز ژنتکیه گویا😃❤️🌿خدابرای بچه هاتون حفظتون کنه اصن حرف زدین خیلی ازتون خوشم اومدددد🤭✨️درهاله ای ازنور میبینمتتت😂❤️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

احساساتشو ببین هر وقت عصبی میشه یا خوشحال با ناراحت بهش بگو مثلا الان احساس عصبانیت اومده تو دلت ، چ ...

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم راست می گی باید بیشتر در مورد احساسات باهاش حرف بزنم

فقط چیزی که نگرانم می کنه اینه که چرا انقدر خودش رو سرزنش می کنه با اینکه ما سرزنشش نمی کنیم هر وقت کار اشتباهی می کنه من بهش می گم اشکال نداره الان با هم فکر می کنیم درستش می کنیم اما اون شدیدا خودش رو سرزنش می کنه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
ببرش پیش مشاور کودک این چیزا با عمه و خاله تراپی درست نمیشه

آره درست می فرمایید مشاور داشت قدیم هر وقت مشکلی داشتم ازش می پرسیدم اما مشاورش از اون مرکز رفت منم نتونستممشاور خوب دیگه فعلا پیدا کنم

آره درست می فرمایید مشاور داشت قدیم هر وقت مشکلی داشتم ازش می پرسیدم اما مشاورش از اون مرکز رفت منم ...

کاری خوبی میکنی عزیزم 

خودتم مطالعه داشته باش حتما پسرت نازت خوب میشه

چقد حرفای شگفت انگیزی میزنید مامان بودن یه چیز ژنتکیه گویا😃❤️🌿خدابرای بچه هاتون حفظتون کنه اصن حرف ...

ممنون گلم سلامت باشین نظر لطفتونه

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم راست می گی باید بیشتر در مورد احساسات باهاش حرف بزنمفقط چیزی که نگرانم ...

راجب همین مشکل هم از همون تکنیک اقای فاجعه ساز استفاده کن مثلا وقتی میگه من زشتم، بگو اقای فاجعه ساز تو سرت داره میگه تو زشتی اره؟ همه اینارو با مهربونی بگوها، بعد بگو هر چیزی که اقای فاجعه ساز میگه لزوما درست نیستن ، مثلا وقتی خودت میخوای غذا بپزی بگو وای من فک میکنم غذام بد مزه میشه یا میسوزه ولی درست میکنم ببینم چی میشه ، بعد که درست کردی خوردید بگو عه دیدی فکرم اشتباه بود غذام خیلیم خوشمزه شده، یا مثلا میخوای برین بیرون بگو یه فکری تو سرم میگه تو راه ماشین بنزینش تموم میشه ولی بریم ببینیم چی میشه، بعد بگو عه دیدی تموم نشد فکرم اشتباه بود، کلا ازین مثال ها زیاد باید بزنی براش تا براش جا بیفته هر چی تو فکرشه حتما درست نیست

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم راست می گی باید بیشتر در مورد احساسات باهاش حرف بزنمفقط چیزی که نگرانم ...

یه چیزم بگم، گفتی هر وقت اشتلاه میکنه خودشو سرزنش میکنه ، ، شما خودتونم گاهی وقتا اشتباه کردید خیلی عادی بگید عه اشکال نداره پیش میاد دیگه، عمدا گاهی چیزارو اشتباه انجام بدید و این جمله هارو بگین تا اونم عادی بشه براش

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
یه چیزم بگم، گفتی هر وقت اشتلاه میکنه خودشو سرزنش میکنه ، ، شما خودتونم گاهی وقتا اشتباه کردید خیلی ...

خیلی ممنون از راهنمایی های عالیت عزیزم ❤️