2777
2789
عنوان

دعوای عجیب همسرم😔😔

691 بازدید | 30 پست

دیروز صبح باهم بیرون بودیم خیلی عادی از سینما اومدیم تو راه برگشت از خونه متوجه رفتارهای مشکوک شوهرم شدم مدام به آینه های ماشین نگاه میکرد و کلافه بود ازش می‌پرسیدم خوبی چی ناراحتت کرده باهام درموردش حرف بزن اما فقط به یه لبخند کوتاه اکتفا میکرد

یهویی وسط راه توی اتوبان زد کنار همزمان باهاش ماشین عقبی هم زد کنار رفت با آقاهه دعوا کرد طوری که به زد و خورد کشید منم نمی فهمیدم چی به چیه وحشت کرده بودم مدام می گفت حق نداری همچین کاری کنی اگه بخوای بلایی سر زنم بیاری زندت نمیذارم

حرفای خیلی عجیب درحالی که من حتی اون مرد و نمیشناختم مجبور شدم زنگ بزنم ۱۱۰ از شدت ترسم آخرش هم فهمیدم بین همسر این آقا و شوهر من قبلا اتفاقی افتاده قرار بوده باهم ازدواج کنن و نشده و مرده عکس های دونفرشون قبل ازدواج و پیدا کرده 

من درست نفهمیدم چیشد 

با همسرم صحبتی نکردم از اون شب 

اعصابم شدیدا بهم ریخته به هیچکس هم نمیتونم حرفی بزنم حتی خانوادم😔

عذرخواهی میکنم‌اگه طولانی شد کمی

💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ترسناک ....مواظب باشین 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

💔

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده